Home Lifestyle COOL: M.A.C Cosmetics heeft 12 kleurrijke make-uplooks ontworpen voor ‘The Sims 4’

COOL: M.A.C Cosmetics heeft 12 kleurrijke make-uplooks ontworpen voor ‘The Sims 4’

Je eigen Sim creëren was nog nooit zo leuk!

the sims
© EA Games

Op ‘The Sims 5’ is het nog even wachten, maar ‘The Sims 4’ heeft er sinds gisteren een leuke update bij. EA Games en M.A.C Cosmetics hebben namelijk samengewerkt en dankzij de collab kan je jouw Sim nu opmaken op basis van 12 verschillende make-uplooks. Goed voor een paar uurtjes bezigheidstherapie!

Het is Romero Jennings, director of makeup artistry, van M.A.C Cosmetics die de twaalf verschillende looks ontworpen heeft voor ‘The Sims 4’. ‘Voor een artiest kan je inspiratie van werkelijk overal komen. Denk maar aan de fashion week, sociale media, internationale reizen, de natuur en nog veel meer. Echt alles is mogelijk en dat was ook voor de looks van “The Sims 4” het geval’, aldus Romero in een interview met Allure.

Mix + Match

Hoe werkt het? Wel, de verschillende ontwerpen zijn opgedeeld in vier categorieën namelijk eyeliner, oogschaduw, lippen en wangen. Via de functie ‘Create A Sim’ kunnen gebruikers de verschillende designs combineren om zo hun favoriete look te maken. Kiezen kan je uit een aantal neutrale make-uplooks, maar er zitten ook een aantal opvallende en kleurrijke designs tussen.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Voor M.A.C Cosmetics was het alvast belangrijk dat de make-uplooks toegankelijk zijn voor iedereen. ‘Het idee is eigenlijk dat wanneer spelers hun Sim opmaken, ze nadien de look ook op zichzelf kunnen uitproberen in het dagelijkse leven’, zo vertelt Romero Jennings. De virtuele looks zijn namelijk gebaseerd op enkele bestaande producten van het merk zoals de Powder Kiss Lipstick in de kleur Mandarian O. Wie weet heb je zelf ook al een aantal items in je collectie liggen!

Lees ook: