https://api.mijnmagazines.be/packages/navigation/
Home Lifestyle Qmusic gooit radioprogrammatie voor komend najaar helemaal om

Qmusic gooit radioprogrammatie voor komend najaar helemaal om

De ochtend- en avondshow van de radiozender zullen binnenkort een beetje anders klinken.

qmusic
© Qmusic

Vorige week lieten ze bij Qmusic al weten dat de ochtendshow er tijdens de zomermaanden tijdelijk anders zou uitzien. Zo moeten Vincent Fierens en Bab Buelens hun wekker iets vroeger zetten dan ze gewoon zijn. En er zijn nog meer veranderingen op komst, want de zender maakte deze ochtend bekend hoe hun radioseizoen er komend najaar zal uitzien.

Komend najaar is het tijd voor een heuse position switch bij Qmusic. De ochtend- en avondspits zullen er komend radioseizoen namelijk een tikkeltje anders uitzien. Maarten Vancoillie en Dorothee Dauwe zullen opnieuw de ochtendshow voor hun rekening nemen. Sam De Bruyn kan voortaan dus wat vaker uitslapen, want hij maakt samen met Vincent Fierens de avondshow onveilig.

Position switch

Wim Oosterlinck neemt na veertien jaar afscheid van Qmusic en maakt de overstap naar de digitale radiozender Willy. Ook nieuwkomer Inge De Vogelaere zal niet meer te horen zijn in de ochtend, maar zij krijgt wel een nieuwe plek bij de zender. ‘Ze is een talent dat binnen Qmusic zeker een nieuwe plaats in het programmaschema zal krijgen waarin ze kan blijven groeien als radiomaker’, aldus An Caers, directeur radio.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Alle radiopresentatoren kijken alvast uit naar hun nieuwe uitdaging bij de radiozender. ‘De voorbije jaren hebben we de energie van alle luisteraars met plezier bijgetankt na een lange werkdag. Nu gaan we hen de energie geven die ze nodig hebben aan het begin van hun werkdag of terwijl ze de ochtendrush trotseren. We hebben er allebei enorm veel goesting in’, aldus Maarten en Dorothee.

Lees ook: