Home Lifestyle Qmusic ruilt Beach House deze zomer in voor Hotspot in Oostende

Qmusic ruilt Beach House deze zomer in voor Hotspot in Oostende

Gooi de beentjes los op de Music Nights of pik een filmpje mee tijdens de Movie Nights.

Q-hotspot
© qmusic

De zomer zal er door de coronacrisis bij de meesten een tikkeltje anders uitzien, maar daarom niet minder leuk! Zo zal Qmusic zijn Beach House op het strand vervangen door de Q-Hotspot in het Maria Hendrikapark in Oostende.

Traditiegetrouw verhuist Qmusic in de zomer zijn studio’s van Vilvoorde naar het zeetje, meer bepaald Oostende. Jarenlang kon je daar pal op het strand terecht in het houten Q-Beach House om te slurpen van lekkere cocktails, te genieten van liveoptredens én te zwaaien naar de Q-dj’s terwijl ze hard aan het werk zijn. Dit jaar trekt de radiozender opnieuw naar deze parel aan de kust, maar ze ruilen het zand en de golven in voor bomen en stilstaand water in het Maria Hendrikapark.

Movie Nights en Music Nights

Midden in deze groene oase installeert Qmusic van maandag 6 juli tot en met zondag 16 augustus de Q-Hotspot. Je kan er elke dag terecht van 6u tot 18u om je favoriete radiostemmen live bezig te zien. Q zou Q niet zijn als er daarnaast ook niet nog veel randactiviteiten zouden plaatsvinden, en dat is dit jaar uiteraard niet anders. Elke dinsdag kan je een filmpje meepikken tijdens de Movie Night en op vrijdag kan je de beentjes losgooien tijdens Music Night met liveconcerten van verschillende topartiesten. Je kan ook elke dag een overnachting winnen in de Q-Bubble, een supergezellig stekje midden in de natuur. Meer info over de films, artiesten en de wedstrijd volgt later.

Verder trekken Sam en Jolien er samen op uit in Vlaanderen om telkens op een andere plaats twee uur live radio te maken. Ze gaan daarvoor op zoek naar andere toffe hotspots van de luisteraars. Daar zullen ze elke vooravond zorgen voor de perfecte afsluiter van je werkdag met een bruisend aperomoment. Dit alles gebeurt natuurlijk volgens de vooropgestelde veiligheidsmaatregelen van de overheid.

Lees ook:

Jobs

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.