https://api.mijnmagazines.be/packages/navigation/
Home Lifestyle PUP houdt opnieuw een plezante en uitzonderlijke plantenverkoop in Gent

PUP houdt opnieuw een plezante en uitzonderlijke plantenverkoop in Gent

In Dok Noord vind je van donderdag tot en met zondag 387 (!) verschillende soorten.

plantenverkoop
© chao sum & katya austin via unsplash

Na 6 maanden heeft PUP eindelijk goed nieuws voor alle plant moms: het organiseert een nieuwe plezante en uitzonderlijke plantenverkoop. Je kan je nieuwe groene vrienden vanaf morgen tot en met zondag scoren in Dok Noord in Gent.

Echte plantenliefhebbers zijn ondertussen al trouwe volgers van PUP: plezante en uitzonderlijke planten. Een aantal keer per jaar verkoopt het telkens op een andere locatie in België een ruime selectie aan vetplantjes, typische Belgische exemplaren en tropische exoten. Voor ieder wat wils! Vanaf morgen, donderdag 2 juli, brengen ze hun groene vrienden mee naar Gent.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

‘Lichtjes overdreven in aanbod’

In Dok Noord zullen ze vier dagen lang, dus tot en met zondag 5 juli, maar liefst 387 (!) verschillende soorten aanbieden. PUP is enthousiast dat het na zes maanden back in business is, want door de coronacrisis lag de verkoop natuurlijk even stil. ‘Baa de Gentenirren begint onze reis opnieuw’, aldus PUP. ‘Dat voelt goed! We hebben lichtjes overdreven in het aanbod,  maar het was weer sterker dan onszelf én het was zo lang geleden.’ Ons hoor je niet klagen!

De verkoop zal plaatsvinden op het middenplein van Dok Noord 7, iets buiten het centrum. Ze voorspellen geen fantastisch weer de komende dagen, maar dat moet de pret niet drukken, want je kan de plantjes ook deels binnen aanschouwen. Uiteraard zal alles er veilig aan toe gaan, denk maar aan mondmaskers, handschoenen en alcoholgel. Vergeet dus zeker ook de jouwe niet. Alle info vind je op hun Facebookpagina.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Wijntjes en minigolf

Van plantjes shoppen, krijg je natuurlijk dorst of een hongerke. Gelukkig vind je in Dok Noord tal van toffe bars waar je een latte of een wijntje kan bestellen en ook iets om te knabbelen. Je kan er zelfs een daguitstapje van maken, want er zijn verschillende winkels en zelfs een heuse sportbar waar je kan bowlen, indoor minigolfen en karten.

Praktisch:

Donderdag 02/07: 14u tot 21u.

Vrijdag 03/07: 10u tot 19u.

Zaterdag 04/07: 10u tot 19u.

Zondag 05/07: 10u tot 18u.

PS kan je er in Gent helaas niet bijzijn deze week? Niet getreurd, want van 17 tot en met 19 juli staat PUP in de Filatuur in Aalst en het voorlaatste weekend van augustus in Hasselt en Geel.

Toffe tips voor plant moms: