Home Lifestyle YES: de productie voor het derde seizoen van ‘You’ is al begonnen

YES: de productie voor het derde seizoen van ‘You’ is al begonnen

Showrunner Sera Gamble deelde het nieuwtje zelf via Twitter.

you
© Netflix

Goed nieuws voor fans van de serie ‘You’, want de productie voor het derde seizoen is begonnen. Dat liet showrunner Sera Gamble zelf weten via een ludieke foto op Twitter.

‘We zijn begonnen aan het derde seizoen. Dacht dat jullie dit wel wilden weten’, schreef showrunner Sera Gamble afgelopen weekend op Twitter. Bij de post hoort ook nog een ludieke foto van een deurmat waar de tekst ‘Hello you’ op staat te lezen. Heb je hem?

Eerder liet Netflix al weten dat seizoen drie van de populaire serie in 2021 op het streamingplatform zal verschijnen. Daarnaast zal de derde reeks van ‘You’ in totaal tien afleveringen kennen en doen zowel Penn Badgley als Victoria Pedretti opnieuw mee. Verder liet showrunner Sera Gamble ook al vallen dat enkele vrienden van Love zullen terugkeren en dat we ook nog wat van Ellie nog zullen zien. Last but not least kan er ook wel een onverwachte terugkeer plaatsvinden. ‘Een van mijn favoriete dingen, is een dode persoon weer tot leven brengen. Dus de deur staat volledig open voor al jullie favoriete personages’, aldus Sera.

Op de verhaallijn is het nog even wachten, maar wie ‘Hidden Bodies’ van Caroline Kepnes, het boek waar de serie op gebaseerd is, gelezen heeft, weet dat Joe uiteindelijk in de gevangenis terechtkomt. Of dit ook het geval zal zijn voor de reeks is nog onduidelijk, want Sera gaf in een eerder interview aan dat ze nog steeds heel wat verhalen te vertellen hebben. ‘Ik ben niet bang om te zeggen dat we Joe nog voor verschillende seizoenen kunnen volgen’. Het kan dus nog even duren voor hij zijn verdiende loon krijgt!

Lees ook: 

Jobs

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.