Home Lifestyle Film Moet volgende film uit ‘Pirates of the Caribbean’-reeks het zonder Johnny Depp...

Moet volgende film uit ‘Pirates of the Caribbean’-reeks het zonder Johnny Depp stellen?

Het einde lijkt nabij voor kapitein Jack Sparrow...

© Isopix

Het ziet ernaar uit dat het einde in zicht is voor kapitein Jack Sparrow. Volgens verschillende bronnen in Hollywood zou Disney eraan denken om een zesde ‘Pirates of the Caribbean’-film te maken, maar dan zonder Johnny Depp (55).

Jack Sparrow, de wazige kapitein uit de filmfranchise ‘Pirates of the Caribbean’, moet een van de meest iconische rollen zijn uit de rijkgevulde carrière van Johnny Depp.

Maar aan alle mooie liedjes komt een eind: verschillende bronnen in Hollywood menen dat Disney na 5 ‘Pirates’-films de reeks ‘een frisse impuls’ wil geven, en wel zonder de 55-jarige acteur. De filmmaatschappij zou zelfs al nieuwe scenaristen op het oog hebben, onder wie Rhett Reese en Paul Wernick, de schrijvers van ‘Deadpool’.

Frisse wind of onenigheid met de producenten?

Al zou die ‘frisse wind’ niet de enige reden zijn waarom Depp wordt bedankt voor z’n diensten. De Amerikaanse acteur zou het op de set meermaals aan de stok hebben gekregen met het productieteam dat het niet altijd eens zou zijn met de ­excentrieke manier waarop Depp zijn personage neerzette.

Voorlopig reageerde Depp nog niet op het spijtige nieuws. Ook zou het nog lang niet zeker zijn dat er een zesde ‘Pirates of the Caribbean’-film komt. Al bewijst de aankondiging van de ‘frisse impuls’ wel dat Disney ambitieuze plannen heeft met de populaire filmreeks.

Nog meer nieuws uit de filmwereld: 

Jobs

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.