Home Lifestyle Patrick J. Adams zal dan toch te zien zijn in het laatste...

Patrick J. Adams zal dan toch te zien zijn in het laatste seizoen van ‘Suits’

De acteur stapte na seizoen zeven samen met Meghan Markle uit de serie.

Goed nieuws voor alle fans van ‘Suits’. Patrick J. Adams aka Mike Ross zal dan toch te zien zijn in het laatste seizoen van de advocatenserie. Helaas voor ons speelt de acteur niet in alle afleveringen mee but we’ll take it. Wij hebben de dynamiek tussen hem en zijn tegenspeler Gabriel Macht (Harvey Specter) namelijk serieus gemist.

Suits’ begint binnenkort aan zijn laatste seizoen en daar mag Patrick J. Adams natuurlijk niet in ontbreken. Het negende seizoen van de advocatenserie kent tien afleveringen en Mike Ross maakt alvast zijn opwachting in aflevering vijf. Helaas is zijn terugkeer dus maar van korte duur, maar met een beetje geluk zou hij ook te zien zijn in de seizoensfinale van de serie. ‘Ik ben zo gelukkig dat ik deel mag uitmaken van het laatste seizoen. Ik heb mijn tv-familie gemist en ik kijk ernaar uit om te ontdekken welke problemen Mike Ross nog een laatste keer mag veroorzaken’.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Nu Patrick J. Adams weer te zien zal zijn, hopen fans alvast dat ook Meghan Markle (Rachel Zane) zal terugkeren naar de set. Onwaarschijnlijk en dat lieten ze bij de productie ook al blijken. ‘Je weet nooit. Ze is altijd welkom, maar ik zie het zo direct niet gebeuren’, aldus de makers van de serie. Patrick en Meghan namen na het zevende seizoen afscheid van ‘Suits’, maar nadien werd er wel nog verwezen naar het duo. Kijkers hopen dan ook stiekem dat ze in het laatste seizoen te horen krijgen dat de twee een kindje gekregen hebben. ‘Op dit moment hebben we nog niet bepaald of ze een baby hebben samen, maar we houden de optie wel open’. Wij zijn alvast benieuwd!

Lees ook: