Home Lifestyle YAY: er komt een vette party van de populaire Eén-reeks ‘Dertigers’

YAY: er komt een vette party van de populaire Eén-reeks ‘Dertigers’

Noteer alvast vrijdag 1 maart in je agenda.

© Eén

Fantastisch nieuws voor de fans van ‘Dertigers’, want op 1 maart komt er een feestje van de populaire Eén-reeks. Nodig al je vrienden uit en dance like nobody’s watching!

Eén en Warner vieren het gigantische succes van hun nieuwe reeks ‘Dertigers’ op heel toepasselijke wijze. Ze geven namelijk een groot feest! Het idee ontstond omdat niet enkel de serie, maar ook de muziek die daarin gespeeld wordt enorm aanslaat bij de kijkers. De soundtrack is heerlijk nostalgisch en de speciale Spotify lijst van ‘Dertigers’ is de meest beluisterde lijst ooit van de zender.

Beentjes losgooien

Op vrijdag 1 maart is iedereen welkom om op ‘Dertigers – The Party’ de beentjes los te gooien op muziek van de jaren ’90 tot nu. Moby, Gala, David Bowie, Madonna en Robbie Williams zullen allemaal door de boxen knallen. The place to be is Café Local in Antwerpen. De zaal zal volledig baden in de sfeer van de reeks en dj’s Christophe Lambrecht, Anda Ackx en Ilse Liebens zullen ervoor zorgen dat je niet zal kunnen stilstaan op de dansvloer.

Ook de acteurs, actrices en verschillende crewleden van de reeks zullen aanwezig zijn, maar het is geen meet and greet. Nodig al je vrienden uit en beleef een zalige avond. Tickets kosten 18 euro en als je een vriendenpakket koopt, dan betaal je slechts 64 euro voor vier kaarten. Alle info vind je op de website.

Lees ook:

Jobs

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.