Home Lifestyle Over.minnaars: ‘De eerste keer seks na zijn bedrog was ik een beest...

Over.minnaars: ‘De eerste keer seks na zijn bedrog was ik een beest in bed.’

Bedrog. Overspel. Ontrouw. Er is niets dat zo vaak voorkomt en waar toch zo weinig over gesproken wordt. In deze reeks praten vrouwen over het bedrog dat ze zelf hebben gepleegd of meegemaakt. Over het bedrog dat hun hart heeft gebroken, of hun hart weer tot leven heeft gewekt. Over de passie, de lust, de spijt en de pijn. Eva (25) vertelt over de eerste keer seks na zijn bedrog.

‘Het was een zatte nacht, zei hij. Een eenmalige fout, zei hij. Het betekende niets, hij zou het nooit meer doen. Ik geloofde hem. Ik had hem wel al eens gezien als hij véél teveel had gedronken en geloof me: echt aantrekkelijk is dat niet. Hoe hij er toch in geslaagd is met iemand op het toilet te kruipen, weet ik niet. Maar ik geloof het als hij zegt dat hij niet is klaargekomen. We hebben erover gesproken, ik heb hem vergeven en hij heeft een tweede kans gekregen.

Geil en kwaad

Het moeilijkste vond ik de eerste keer vrijen na zijn bedrog. Ik had zoveel tegenstrijdige gevoelens. Ik was nog kwaad, maar wilde me precies ook bewijzen. Ik was de geilste vrouw op aarde en hij was een idioot om mij te bedriegen. Ik was degene die hem wél kon doen klaarkomen. Ik wilde de herinnering aan haar, wie ze ook was, weg vrijen. Het was voor hem ook verwarrend, omdat hij niet begreep waarom ik plots zo wild was. Maar hij ging erin mee. Toen hij klaarkwam, begon ik te huilen. Ik ben naar het toilet gegaan en ben daar even blijven zitten. ‘Sorry’, kwam hij zeggen. En ik zag dat hij het meende.

Soms flitst er nog een beeld door mijn hoofd van hem met een andere vrouw als hij me kust. Maar ik kan het steeds beter wegduwen.

We hebben er niet meer over gesproken. Ik was blij dat die eerste keer achter de rug was, en de keren erna ging het telkens beter. Ja, soms flitst er nog een beeld door mijn hoofd van hem met een andere vrouw als hij me kust. En ik moet me er nog af en toe aan herinneren dat het een fout was, en dat hij spijt heeft, en dat het niets betekende. Maar ik kan die gevoelens steeds beter wegduwen. Het enige waar ik het moeilijk blìjf mee hebben, is zijn drankgebruik. Als ik zie dat hij écht dronken wordt, staan de stoppen bij me door. Omdat ik weet: het kan altijd nog eens gebeuren.’

Lees ook:

Jobs

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.