Home Lifestyle Food HOERA: ook Quick levert nu Giants en frietjes aan huis

HOERA: ook Quick levert nu Giants en frietjes aan huis

Wie wil voor proefkonijn spelen?

© Deliveroo

De online leverdienst van maaltijden Deliveroo en fastfoodketen Quick lanceerden eerder deze week een partnership. Na een Big Mac, wordt dus ook je Giant nu per fiets aan huis geleverd.

Zat je te vloeken bij het nieuws dat McDonald’s in Brussel en in Antwerpen aan huis levert omdat je eerder een Quick-fan bent? Dan hebben we goed nieuws. Deliveroo en Quick maakten dinsdag namelijk hun samenwerking bekend en lanceerden Quick aan huis in Brussel.

Testfase in Brussel

Drie Brusselse vestigingen (Quick Bascule, Boondaal en Anspach) startten dinsdag met leveringen aan huis via Deliveroo. Het volledige Quick-menu zal onmiddellijk beschikbaar zijn om te bestellen. Na de testfase hopen Quick en Deliveroo de samenwerking verder uit te breiden naar meer Belgische steden.

Kevin Derycke, CEO van Burger Brands Belgium, het bedrijf achter Quick, is enthousiast over de nieuwe samenwerking: ‘Quick bestudeert al een tijdje de mogelijkheden om de Giant aan huis te laten leveren. Onze klanten keken echt uit naar deze dienstverlening en we zijn dan ook bijzonder blij om vandaag te kunnen aankondigen dat zij voortaan kunnen genieten van een aan huis geleverde Quick-maaltijd in Brussel. In Deliveroo hebben we de perfecte partner hiervoor gevonden.’

Wij kunnen alvast niet wachten om rustig een Giant en Suprême Cheese in onze zetel op te smikkelen. Hopelijk verloopt de testfase net zo goed als bij McDelivery van McDonald’s.

Praktische info Quick aan huis

Momenteel zijn het enkel de Quick-vestigingen Bascule, Boondaal en Anspach die aan huis leveren.

Openingsuren levering aan huis: maandag tot woensdag: 11u-22u30 / donderdag tot zondag: 11u-23u
Tarief: €2,5 per bestelling (onder totaalbedrag van €15 is er extra toeslag van €2)
Menu: Het volledige Quick-menu is beschikbaar, inclusief de burger van de maand
Leveringstermijn: gemiddeld binnen de 30 minuten vanaf de registratie van de bestelling

Lees ook:

Jobs

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.