Home Lifestyle Food HOTSPOT: tiramisubar ZUM is hét walhalla voor tiramisulovers

HOTSPOT: tiramisubar ZUM is hét walhalla voor tiramisulovers

Wie neem jij mee naar dit paradijs?

Tiramisubar ZUM
© Instagram: @zumroma

‘Dolce’ lovers, deze is voor jullie. Europa werd gezegend met een tiramisubar! Smul van het meest iconische Italiaanse dessert in al zijn klassieke schoonheid of neem een iets gedurfdere versie.

Tiramisu is zo’n dessert dat door velen gesmaakt wordt, maar er is ook gigantisch veel discussie over wat nu het enige echte recept is. Wel, tiramisubar ZUM in Rome heeft er zijn missie van gemaakt om de perfecte versie van het meest iconische Italiaanse dessert ooit te creëren. De bar werd genoemd naar de drie hoofdingrediënten van tiramisu – zucchero (suiker), uovo (ei) en mascarpone – en specialiseert zich in alles wat met het lekkere dessert te maken heeft: van de klassieker tot tiramisu bevroren op een stokje of tussen een koekje.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Tiramisu met Nutella of aardbeien

Het concept is simpel: een rotatie van vier smaken die veranderen op basis van seizoensgebonden ingrediënten zoals vers fruit. De basis is de classico, een goed gebalanceerde mix van een sponzig koekje gedipt in koffie en romige mascarpone met een scheutje booze. Maar je vindt er in de zomer dus bijvoorbeeld ook een aardbeienversie, met verse bessen en koekjes die eventjes mochten zwemmen in aardbeiencrème. Of een variant op basis van Nutella! Of tiramisu met pistache! Oh boy, het water loopt ons spontaan in de mond… Ook personen met een lactose- of glutenallergie of een ander dieet komen bij tiramisubar ZUM ongetwijfeld aan hun trekken. Wij weten waar naartoe tijdens onze volgende citytrip!

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Tiramisubar ZUM – praktisch

ZUM Roma, Piazza del Teatro di Pompeo 20. Open op zondag tot donderdag van 11u tot 23u30. En op vrijdag en zaterdag van 11u tot 1u ‘s nachts. Riep er iemand midnight snack?

Lees ook:

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.