Home Lifestyle 5 online activiteiten die je ook nu met je vriendinnen kan doen

5 online activiteiten die je ook nu met je vriendinnen kan doen

En het is niet e-peritieven.

videochat
© Dollar Gil via Unsplash

Samen met je vriendinnen op restaurant gaan of een terrasje doen in de zon zit er momenteel niet in. Toch wil dit niet zeggen dat jullie elkaar in deze tijden moeten missen. E-peritieven werd op korte tijd al enorm populair, maar er zijn nog andere online activiteiten die jullie samen kunnen doen.

1. Doe samen een work-out

Mis jij je sportmaatje, maar is lopen je ding niet? Sport dan gewoon samen vanuit je kot. Zo heb je niet alleen meer motivatie om te sporten, want het maakt je work-out ook gewoon een stuk leuker. Volg dus samen enkele yogalessen online of kies een spiergroep uit om samen op afstand te trainen. Wat dacht je bijvoorbeeld van de work-outs die onze redactrice Herlinde voor jullie opnam?

2. Plan een verwenmomentje in

Samen naar de beautyfarm is momenteel niet mogelijk, maar je kan de wellness gewoon in huis halen. Trek allebei iets comfortabel aan zoals een badjas en breng vervolgens elk een gezichtsmaskertje aan. Kies bij voorkeur voor een masker dat iets langer moet inwerken. Zo hebben jullie meteen wat langer de tijd om bij te praten via videochat.

3. Volg samen een kookcursus

Iedereen is massaal aan het bakken momenteel en het is niet moeilijk om te begrijpen waarom. Het werkt ontspannend en je hebt meteen een portie comfort food voor na het koken. Kies dus een recept uit en bak vanop een afstand eens samen een taart. Mag het iets gezonder? Deel dan je favoriete healthy recept van de afgelopen week en probeer het een keertje uit. Zo kunnen jullie elkaar meteen enkele tips geven tijdens het kokkerellen. Muziekje op de achtergrond? Wij stelden alvast de ideale playlist voor tijdens het koken samen.

4. Speel samen een spelletje

Zijn jullie in het dagelijkse leven echte spelletjesfanaten? Speel de komende weken dan gewoon verder. Via de app Houseparty kan je tal van spelletjes samen spelen via je smartphone en Asmodee stelde een aantal bordspelletjes ter beschikking die je gewoon kan downloaden en afprinten. Als jullie met een iets grotere groep zijn, kunnen jullie ook een quiz organiseren.

5. Kijk samen naar je favoriete serie

Spraken jullie normaal wekelijks af om naar bijvoorbeeld ‘Temptation Island’ te kijken en mis je de hilarische commentaar van die ene vriendin? Kruip dan gewoon op hetzelfde moment in de zetel en neem er je iPad bij. Deze zet je gewoon naast je en zo kunnen jullie samen lachen met de fratsen van de kandidaten. Je kan trouwens ook via Netflix samen naar jullie favoriete show kijken. Enter: Netflix Party. Wij legden je in volgende artikel alvast uit hoe het werkt. Veel kijkplezier!

Lees ook: