Home Lifestyle ZIEN: de cast van ‘One Tree Hill’ hield afgelopen weekend een reünie

ZIEN: de cast van ‘One Tree Hill’ hield afgelopen weekend een reünie

Ondertussen is het al acht (!) jaar geleden dat de laatste aflevering werd uitgezonden.

one tree hill
© Warner Bros.

Het is ondertussen al acht jaar geleden dat de laatste aflevering van ‘One Tree Hill’ werd uitgezonden op televisie, maar de cast van de serie is elkaar na al die jaren nog niet vergeten. Zo hielden een aantal acteurs afgelopen weekend een kleine reünie en daar zijn heel wat beelden van!

Gisteren deelde Hilarie Burton, die de rol speelde van Peyton, een reeks van foto’s op haar Instagramaccount. Hier is te zien hoe de actrice met enkele ex-collega’s afsprak in Tree Hill. ‘Toen ik 20 jaar was, kreeg ik een job die mij een aantal van de belangrijkste relaties en ervaringen uit heel mijn leven gegeven heeft. Ik heb het afgelopen weekend niet voldoende foto’s genomen en ik heb van lang niet iedereen bewijsmateriaal. Maar bedankt aan @raenia23 en @fwbcharityevents om ons allemaal samen te brengen’, klinkt het onder de post van Hilarie.

Grote afwezigen

Opvallend is dat het grootste deel van de hoofdcast aanwezig was op de reünie. Zo zien we onder anderen James Lafferty (Nathan Scott), Chad Michael Murray (Lucas Scott), Antwon Tanner (Skills), Jana Kramer (Alex) en Robert Buckley (Clay) terug op de foto’s. De grote afwezigen? Bethany Joy Lenz en Sophia Bush waren helaas nergens te bespeuren.

Een tijdje geleden poseerde Sophia Bush (Brooke) wel nog met Danneel Ackles (Rachel Gatina) en Bryan Greenberg (Jake Jaglieski) op de afterparty van een awardceremonie. Toch is haar afwezigheid opvallend nadat ze in december 2018 haar beklag deed over de producers van de show. Deze laatste zouden volgens haar misbruik gemaakt hebben van haar scheiding met haar ex-man en toenmalige collega Chad Michael Murray. Zo hebben ze enkele gebeurtenissen uit hun privéleven in de show verwerkt. ‘Het was erg ongepast naar ons beiden toe’, aldus Bush in een interview met ‘Armchair’, een podcast van acteur Dax Shepard.

Lees ook:

Jobs

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.