Home Lifestyle ONDERZOEK: 1 op 5 vrouwen verkiest een rijke man boven goede seks

ONDERZOEK: 1 op 5 vrouwen verkiest een rijke man boven goede seks

Het zou je verbazen hoeveel vrouwen rijkdom zelfs boven uiterlijk verkiezen...

© Shutterstock

Liefde kun je niet kopen, toch? Na het onderzoek van datingsite Parship zijn we helaas niet meer zo zeker van deze stelling. De studie resulteerde in enkele schokkende conclusies…

Volgens een studie van Parship bij 1.047 singles tussen 18 en 80 jaar, zou één op tien bereid zijn de zoektocht naar ware liefde op te geven voor een partner met een goed gevulde bankrekening. Dit percentage lag bij de mannen (14%) zelfs hoger dan bij de vrouwen (10%). Gelukkig blijft de meerderheid van de ondervraagden (88%) nog steeds geloven in echte liefde, ongeacht de financiële stabiliteit.

Cameron Diaz GIF - Find & Share on GIPHY

Uiterlijk of geld?

Wanneer het op uiterlijk aankomt, willen de mannen (91%) gerust door de vingers zien dat hun potentiële partner geen rooie cent heeft, zolang een vrouw aantrekkelijk is. Bij de vrouwen speelt rijkdom een veel grotere rol. Een op drie vrouwen kan verder kijken dan het uiterlijk, indien een man kan compenseren voor zijn mindere looks met een hoop geld.

Music Video GIF - Find & Share on GIPHY

Een op vijf vrouwen gaat zelfs zo ver dat ze een rijke man zou kiezen boven eentje die goed is tussen de lakens. Voor het merendeel van de singles (83%) blijft een goed seksleven nog altijd onbetaalbaar.

Bron: Glamour

Lees ook:

Jobs

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.