Home Lifestyle OMG: de cast van ‘W817’ hield een reünie en nu verlangen wij...

OMG: de cast van ‘W817’ hield een reünie en nu verlangen wij zo hard naar nieuwe afleveringen

Herken jij ze nog allemaal?

W817
© Screenshot YouTube: Ketnet

Nostalgie op-en-top toen we vandaag een foto van hamburgerrestaurant Il Cardinale zagen passeren. Deze keer stonden de hamburgers niet in de spotlights, maar wel de (bijna volledige) cast van ‘W817‘. Yep, de jolige bende hield een reünie en nu denken wij met veel plezier terug aan onze kindertijd.

Vroeger kon de schoolbel niet snel genoeg gaan, want de kinderprogramma’s op Ketnet stonden al op ons te wachten. Na het bingewatchen van onder andere ‘Spring‘ en ‘Karrewiet‘ was het dan eindelijk de beurt aan ‘W817‘. Ook al beleefden de studenten van wijk 8, nummer 17, soms momenten waar we in die tijd niets van begrepen, bleven we toch kijken. En kijken. En kijken. Wat een tijd!

Reünie

Ondertussen zijn we veertien jaar later en de cast en crew van ‘W817’ blijken vrienden voor het leven. Samen met enkele crewmembers schoof de bende de voeten onder tafel bij hamburgerrestaurant Il Cardinale. Op de foto herkennen we Carlo, Akke, Jasmijn, Zoë, Tom, Ellen en Steve. Naar alle waarschijnlijkheid had Birgit weer afgesproken met een of andere adonis…

Thank God for famous people! 😃😇 #bekendevlamingenopbezoek #W817 #thankgodforburgers

A post shared by Il Cardinale (@il.cardinale) on

Ben jij benieuwd met wat deze acteurs vandaag de dag bezig zijn? Ga dan snel naar dit nostalgische artikel en ontdek ook welke vier acteurs in het echte leven een koppel zijn. Crazy, toch?

Lees ook:

Jobs

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.