Home Lifestyle Film ZIEN: officiële trailer ‘Viva Boma’ bevestigt triest nieuws over lot van Boma

ZIEN: officiële trailer ‘Viva Boma’ bevestigt triest nieuws over lot van Boma

Boma Vleesindustrie wordt - jawel - DDT Vleesindustrie. Of is dit het zoveelste misverstand?

De Kampioenen
© Eén

An Swartenbroekx en Marijn Devalck kondigden het al aan in ‘Gert Late Night’, en nu bevestigt de officiële trailer van ‘Viva Boma’ het nieuws: Boma sterft in de vierde film. Al weet je met ‘F.C. De Kampioenen’ natuurlijk nooit of het over het zoveelste misverstand gaat…

In de twee minuten lange trailer komen we heel wat te weten over de vierde ‘F.C. De Kampioenen’-film. We zien dat wijlen Balthasar Boma zijn fabriek nalaat aan zijn pluszoon Ronaldhino (Niels Destadsbader), die absoluut niet de ambitie heeft om de volgende pdg van Boma Vleesindustrie N.V. te worden. Hij wil profvoetballer worden, en in ruil voor zijn geërfde fabriek, krijgt oplichter DDT de naïeve Ronaldinho binnen bij Anderlecht. Met een nieuw onnozel kapsel en een knappe dame (Bab Buelens) aan zijn arm – zoals het een echte profvoetballer betaamt – loopt Ronald zelfs zijn collega Sven Kums tegen het lijf.

Met Xavier die door een kleine midlifecrisis lijkt te gaan, Doortje in een dwangbuis, DDT en Fernand die de handen in elkaar slaan en een Boma-stoet op Aalst carnaval, lijkt ook deze vierde film vol typische ‘De Kampioenen’-toestanden te zitten. Fans van de serie zullen ongetwijfeld smullen van de laatste nieuwe toevoeging aan de ‘F.C. De Kampioenen’-franchise. Mijn gedacht!

‘F.C. De Kampioenen: Viva Boma’ speelt vanaf woensdag 18 december in de cinemazalen.

Meer films om naar uit te kijken: 

Jobs

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.