Home FASHION & BEAUTY Beauty VIDEO: kijk hoe Angelina Jolie transformeert in haar rol voor Disneyfilm ‘Maleficent’

VIDEO: kijk hoe Angelina Jolie transformeert in haar rol voor Disneyfilm ‘Maleficent’

De actrice wordt stap voor stap omgetoverd tot haar personage met opvallende jukbeenderen, hoorns en scherpe tanden.

© getty & disney

‘Maleficent: Mistress of Evil’, het vervolg op de film over de slechte fee, komt op 18 oktober in de bioscoop. Disney gaf nu een video vrij waarin we zien hoe Angelina Jolie in haar creepy personage transformeert.

We kunnen Angelina Jolie binnenkort weer aan het werk zien als Maleficent, want vijf jaar na de eerste film speelt het vervolg ‘Maleficent: Mistress of Evil’ volgende maand in de cinemazalen. De relatie tussen de slechte fee en Aurora, gespeeld door Elle Fanning, komt helaas opnieuw onder spanning te staan wanneer de prinses wil trouwen met prins Phillip.

Zotte metamorfose

Aurora neemt afstand van Maleficent – die een moederfiguur voor haar was geworden –  en neemt haar intrek bij haar schoonmoeder koningin Ingrith, die trouwens een duistere verborgen agenda heeft. Dat is natuurlijk niet naar de zin van de fee. Ze besluit wraak te nemen, en haar kennende zal die zoet zijn… De trailer is superspannend en we krijgen opnieuw een staaltje sterk acteerwerk te zien van Angelina Jolie.

De actrice leeft zich volledig in in haar personage en ze ondergaat ook op uiterlijk vlak een heuse transformatie. Die metamorfose krijgen we nu te zien in een video die Disney online postte. Een ongeschminkte Jolie zit in de make-upstoel en wordt stap voor stap omgetoverd tot de slechte fee met haar opvallende jukbeenderen, het gevlochten kapsel, de hoorns en de scherpe tanden. Heel tof om te zien, en zelfs als Maleficent blijft Angelina een van de mooiste vrouwen die op onze aardbol rondloopt. ‘Maleficent: Mistress of Evil’ speelt vanaf 18 oktober in de bioscoop.

Lees ook:

Jobs

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.