Home Lifestyle Film Deze films en series komen in december naar Netflix

Deze films en series komen in december naar Netflix

Je vervelen in de kerstvakantie? Onmogelijk!

Het enige wat je met dit grijze weer kan doen, is eindeloos door Instagram en Pinterest scrollen, koekjes bakken en met die laatste onder een dekentje kruipen voor een Netflixmarathon, natuurlijk. Laten er nu net een heleboel leuke series in december een nieuw seizoen krijgen. Whoop whoop!

Zo komt het langverwachte tweede seizoen van ‘The Crown‘ op 8 december ein-de-lijk online. Maar ook van Netflix Originals ‘Las Chicas del Cable‘, ‘Easy‘ en ‘El Chapo‘ kunnen we eindelijk het tweede seizoen bingewatchen. Fans van ‘Riverdale‘, ‘Fuller House‘ en ‘Dynasty‘ worden wekelijks verwend met nieuwe afleveringen. Yep, je zal je gegarandeerd niet vervelen deze vakantie, want naast die toppers komt ook het derde seizoen van het hilarische ‘Jane The Virgin‘ online, kunnen we huiveren bij seizoen vijf van het spannende ‘Elementary‘ en gaan we gieren met het tweede seizoen van ‘Crazy Ex-Girlfriend‘.

Wat films betreft, wordt op 18 december Marvels ‘Guardians of the Galaxy‘ verwacht. Ook onder andere ‘Trolls Holiday Special‘ en Disneys ‘Winnie The Pooh‘ en ‘Lilo & Stitch‘ worden toegevoegd aan het lijstje. Kijkers in Nederland krijgen vanaf 20 december ook de kaskraker ‘Bad Moms’ voorgeschoteld. Wij kunnen alleen maar hopen dat de topfilm ook snel beschikbaar zal zijn in ons land.

Nieuw op Netflix in december

Lees ook:

Jobs

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.