Home Lifestyle Film VIDEO: Disney lost nieuw fragment van ‘Olaf’s Frozen Adventure’

VIDEO: Disney lost nieuw fragment van ‘Olaf’s Frozen Adventure’

Wij kunnen niet wachten!

Frozen‘-fans, waar zitten jullie? Wij hebben immers geweldig nieuws. Disney verwent ons namelijk met een gloednieuw fragment van ‘Olaf’s Frozen Adventure‘.

De release van de film ‘Frozen‘ ligt al vier jaar achter ons (inderdaad, time flies), maar ondertussen hebben de makers van de film niet stilgezeten. Ze zijn namelijk druk in de weer met een vervolg op de prent, en tussendoor maakten ze ook werk van een spin-off met onze liefste vriend Olaf in de hoofdrol.

‘Olaf’s Frozen Adventure’

De spin-off gaat over de verschillende familietradities tijdens de feestdagen. De zusjes Elsa en Anna zijn triest, want zij hebben geen vaste traditie. Maar daar wil Olaf verandering in brengen! Hij gaat van deur tot deur om inspiratie op te doen, en wij hebben het vermoeden dat hij er een knalfeest van gaat maken.

Bij de kortfilm horen ook nieuwe ‘Frozen’-nummers, en deze heerlijke kerstdeuntjes zetten wij maar al te graag op repeat!

On the sixth day of Olaf, my snowman gave to me: A moment with Kristen Bell & Josh Gad discussing holiday traditions. #OlafsFrozenAdventure

A post shared by Olaf's Frozen Adventure (@olafsfrozenadventure) on

‘Olaf’s Frozen Adventure’ is vanaf 22 november als voorprogramma van de Disneyfilm ‘Coco‘ te zien in de bioscoop.

Lees ook:

Jobs

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.