Home Lifestyle Netflix zet een extra aflevering van de populaire docuserie ‘Tiger King’ online

Netflix zet een extra aflevering van de populaire docuserie ‘Tiger King’ online

De belangrijkste figuren vertellen hoe hun leven veranderde na de release én het succes van de reeks.

tiger king
© netflix

Hét kijkcijferkanon op dit moment is ongetwijfeld de Netflixserie ‘Tiger King’. De docureeks over de excentrieke zoo-eigenaar Joe Exotic en zijn strijd tegen dierenrechtenactiviste Carole Baskin lijkt te gek om waar te zijn. Goed nieuws voor alle fans, want de streamingdienst zet heel binnenkort een extra aflevering online.

Je zag de voorbije weken op je sociale media sowieso al een of andere meme voorbijkomen van een Amerikaan met een geblondeerd haarmatje, een gepiercete wenkbrauw, een dikke snor en naast hem een grote tijger. Dat is the one and only Joe Exotic, de hoofdrolspeler in de nieuwe Netflixsensatie ‘Tiger King’. De documentaire draait volledig rond hem en eigenaars van andere private dierentuinen en hun rivaliteit met de dierenrechtenactiviste Carole Baskin.

‘The Tiger King and I’

Wie de zeven afleveringen al bingewatchte, mag zich heel binnenkort nog één keer vergapen aan de bizarre leefwereld van deze excentrieke Amerikanen. Netflix maakte namelijk officieel bekend dat er een extra aflevering komt van de docureeks. In ‘The Tiger King and I’ zien we heel wat oude bekenden terug waaronder John Reinke, Joshua Dial, John Finlay, Saff, Erik Cowie, Rick Kirkman en Jeff en Lauren Lowe. In deze aftershow vertellen ze hoe hun leven veranderde na de release en het succes van de Netflixserie. ‘Het is verrassend en hopelijk ook grappig’, aldus maker Joel McHale.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

De extra aflevering staat vanaf woensdag 15 april op Netflix.

Lees ook: