Home Lifestyle Erik Van Looy maakte in ‘Gert Late Night’ de eerste twee kandidaten...

Erik Van Looy maakte in ‘Gert Late Night’ de eerste twee kandidaten van ‘De Slimste Mens’ bekend

Een van de namen hebben we de afgelopen weken al vaker op ons televisiescherm gezien.

erik van looy
© Getty

Gisterenavond was Erik Van Looy te gast in ‘Gert Late Night’ en de quizpresentator had meteen een primeur voor alle kijkers. Zo maakte hij de eerste twee kandidaten bekend die komen seizoen zullen deelnemen aan ‘De Slimste Mens ter Wereld’.

Een van de kandidaten kent Gert Verhulst maar al te goed. Dit jaar doet zijn dochter Marie namelijk voor de eerste keer mee, al zal ze wel haar best moeten doen als ze haar vader wil evenaren. Hij staat namelijk, met elf overwinningen, op plaats twee van de allerbeste kandidaten. Alleen VTM-journaliste Julie Colpaert deed het beter.

Met een beetje geluk zal het haar misschien wel lukken om hoger te eindigen in de rangschikking dan haar broer. Viktor deed mee in 2018 en kwam toen drie afleveringen ver. Marie zelf liet alvast weten dat ze haar uiterste best gaat doen. ‘Mijn papa en mijn broer hebben al meegedaan. Vermits ik absoluut niet wil onderdoen voor hen zal ik nog heel veel en goed moeten studeren’, zei ze in de eerste aflevering van ‘Gert Late Night’.

Verhulst versus Van Ranst

De tweede naam die gisteren bekend werd gemaakt, is er eentje die we ondertussen allemaal goed kennen. Zo maakt ook viroloog Marc Van Ranst zijn opwachting in het nieuwe seizoen. Zelf deed hij al een keertje mee in 2009, maar helaas lag hij er al na een aflevering uit. Of Marc ook daadwerkelijk zal plaatsnemen in een van de stoeltjes is wel nog even afwachten. Hij kreeg namelijk pas tijdens de uitzending van ‘Gert Late Night’ een uitnodiging van Erik Van Looy. ‘Ach, ja. Waarom ook niet?’, was zijn reactie.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Lees ook: