Home Lifestyle OMG: er komt een Nederlandstalige versie van het ietwat aparte MTV-programma ‘Just...

OMG: er komt een Nederlandstalige versie van het ietwat aparte MTV-programma ‘Just Tattoo of Us’

En je kan je NU inschrijven!

© MTV

Goed nieuws voor fans van het betere ramptoerisme! Het MTV-programma ‘Just Tattoo of Us’ krijgt namelijk een Nederlandstalige variant.

In het Verenigd Koninkrijk is ‘Just Tattoo of Us’ ondertussen al toe aan zijn vierde seizoen. Het MTV-programma laat koppels, broers, zussen, beste vriend(inn)en, moeders en dochters… een tattoo uitkiezen voor elkaar. En wie denkt dat er voornamelijk liefdes- en vriendschapstattoos gezet worden in het programma, heeft het grondig mis.

Marginaalste tattoos eerst

Iemand die een deodorantfles onder de oksel van zijn vriendin laat tatoeëren omdat ze weleens zweet, een gebruikte tampon die tussen de benen van een deelneemster komt piepen, een fietsstuur op de rug van een meisje omdat iedereen haar berijdt… In ‘Just Tattoo of Us’ komen de meest marginale en kwetsende tatoeages aan bod.

In het Verenigd Koninkrijk werden de eerste twee seizoenen van het programma gepresenteerd door ex-‘Geordie Shore-deelneemster Charlotte Crosby en haar toenmalige vriendje Stephen Bear. In de twee recentste seizoenen neemt Charlotte opnieuw de presentatie van het programma op zich met wisselende co-presentatoren. Wij zijn alvast benieuwd wie de presentatie van de Nederlandstalige ‘Just Tattoo of Us’ op zich zal nemen!

Zit jij al jaren te wachten op een Nederlandstalige variant van het prachtige programma? Dan is dit jouw lucky day! MTV is namelijk volop op zoek naar kandidaten. Laat je gaan!

‪Er komt een Nederlandstalige versie van Just Tattoo of Us en wij zoeken kandidaten! Wil jij je bf verrassen of…

Posted by MTV België on Tuesday, November 6, 2018

Lees ook:ca