Home Lifestyle ‘Déjà-Vu’-actrice Natali Broods: ‘Ik zet me schrap voor wanneer mijn jongens hun...

‘Déjà-Vu’-actrice Natali Broods: ‘Ik zet me schrap voor wanneer mijn jongens hun tienerjaren bereiken’

In de nieuwe Streamz-reeks 'Déjà-Vu' speelt de actrice een moeder die de grip op haar tienerdochter verliest.

Tussen twee lockdowns door kroop Natali Broods (44) in de huid van feministisch radiopresentatrice Florence in ‘Déjà-Vu’. De reeks staat sinds maandag op Streamz. ‘Nadat ik het scenario gelezen had, heb ik geen seconde getwijfeld’, blikt de actrice terug.

‘Déjà-Vu’ is een zesdelige dramareeks met een vleugje sciencefiction. Wanneer Florences tienerdochter Louise (Xenia Borremans) uit het leven stapt, krijgt de drukbezette moeder de kans om terug in de tijd te reizen en die uitkomst te veranderen. Niet via de teletijdmachine van professor Barabas, wel met de hulp van een organisatie van in zwart geklede, zwijgzame types die tijdreizigers na betaling ontvoeren om hen in het verleden te droppen.

Het scifi-gedeelte is even wennen, geeft de hoofdrolspeelster toe. ‘Als we dit tien jaar geleden hadden gedaan, had het nog niet gewerkt in Vlaanderen’, vertelt Broods. ‘Ondertussen zijn we al wat meer gewoon op vlak van series. Je moet als kijker een klik maken, maar ik denk wel dat het er geloofwaardig uitziet. En het gaat vooral om wat je wil zeggen.’

Wil je verder lezen?
Meld je dan aan of maak hieronder gratis een profiel aan. Zo krijg je toegang tot al onze verhalen. Veel leesplezier!
Maak een gratis profiel aan in nog geen minuut
& lees alle artikels van Flair!