Home Lifestyle MYSTERIE: wat is er met Kaat gebeurd in ‘Thuis’?

MYSTERIE: wat is er met Kaat gebeurd in ‘Thuis’?

Hopelijk worden we vanavond iets wijzer...

Thuis
© Eén

Na het mysterie rond Guido Van den Bossche in ‘Familie’ hebben deze keer de ‘Thuis’-kijkers een aantal vraagtekens. Want wat is er toch allemaal aan de hand met Kaat? Waar is ze? Leeft ze nog? Oh boy, wij weten het niet meer.

Kaat Bomans, gespeeld door actrice Leen Dendievel, is plotseling vermist in ‘Thuis‘. Simonneke en Frank zijn er het hart van in, maar wacht tot ze het verhaal van Kaats ex-vriendje Kobe te horen krijgen. Hij beweert namelijk dat hij Kaat heeft vermoord.

‘Ik heb haar vermoord’

Kobe verloor net zijn job en dat is volgens hem de schuld van Kaat. Hij was zo kwaad op haar en daarom wilde hij zich wreken. Kaat is nu spoorloos verdwenen en natuurlijk denkt iedereen het ergste. Kobe lucht zijn hart bij Karin en vertelt dat hij haar heeft vermoord. Maar is dat wel zo? Misschien zat Kobe gewoon onder de drugs? Of was hij zo dronken dat hij nu pure nonsens vertelt. Laat ons hopen op dat laatste, want wij zijn echt niet klaar voor de zoveelste exit in ‘Thuis’.

Eerder raakte al bekend dat Renzo, Luc en Mayra uit de serie zullen verdwijnen, maar hoe het met Kaat afloopt, is momenteel nog onduidelijk.

‘Thuis’ is elke weekavond om 20u10 te zien bij Eén.

Lees ook:

Jobs

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.