Home Lifestyle MUST FOLLOW: 7 zwangere #InstaMoms om te volgen

MUST FOLLOW: 7 zwangere #InstaMoms om te volgen

Overdosis schattigheid hierzo! 😍

© @charrrl_iie via Instagram

Van een #girlsmom tot een #dogmom: deze 7 atypische #InstaMoms verwachten binnenkort een (eerste) kindje, wat hun Instagramfeed er alleen maar schattiger op maakt.

1. Charlotte Jacobs

Leeftijd: 31

Happy family: Charlotte is eigenlijk al een beetje mama van de Franse buldog Foxy en in oktober zal haar dochter het gezin compleet maken.

Weetje: Charlotte is leerkracht Engels, alsook de trotse bezitter van een gigantische collectie pins, kraagjes en halskettingen. Twee jaar geleden schitterde ze in onze rubriek Must Follow.

Te volgen als je geïnteresseerd bent in: hondjes en een kleurrijke garderobe voor groot én klein.

2. Elisa Brenters

Leeftijd: 31

Happy family: Elisa is getrouwd met Olivier. Samen hebben ze twee bijzonder schattige blonde zoontjes. Het vijfde gezinslid wordt verwacht in november.

Weetje: Elisa is fotografe en specialiseert zich in familie- en huwelijksportretten. Haar bedrijf luistert naar de ludieke naam Frankie and Fish.

Te volgen als je geïnteresseerd bent in: een blik achter de schermen van het leven van een gepassioneerde fotografe die een drukke agenda combineert met een jong gezin.

View this post on Instagram

Vandaag. 5 jaar getrouwd met deze gekkerd.⁠⠀ ⁠⠀ Hoewel ik ontzettend veel huwelijken vastleg, was het was nooit mijn droom om te trouwen. De zijne ook niet.⁠⠀ Onze trouwdag gaat vast onromantisch klinken, maar zo voelde het niet. Het voelde helemaal ons. We trouwden omdat het fiscaal voordeliger was en we onze kinderen beter konden indekken. Zo, dat gezegd door een huwelijksfotograaf.⁠⠀ ⁠⠀ Ik vergeet steeds dat jullie getrouwd zijn, vatte een vriend het daarstraks haarscherp samen. Dat begrijpen we. We dragen geen ringen, hadden geen geloften en planden niets op voorhand. ⁠⠀ ⁠⠀ Het is me nog glashelder: ik, zittend op het aanrecht, hij bezig in de keuken. Daar en dat moment besloten we dat trouwen beter zou zijn. We hadden geen behoefte aan dat boterbriefje want we deelden reeds een heerlijke zoon. Laat staan dat Olivier een dag in de schijnwerpers wou staan. Niets voor hem.⁠⠀ ⁠⠀ Daags nadien vernamen we twee weken te moeten wachten, voor eventuele bezwaren. En dat er op maandagen gratis getrouwd kon worden. Verkocht! Maandag, twee weken later gingen we er voor. De dag dat John John exact vier maanden was. De Franse feestdag. Als we ooit onze huwelijksverjaardag in Frankrijk vieren, worden we zelfs getrakteerd op vuurwerk 😜⁠⠀ ⁠⠀ Een week later lichtten we iedereen in. Verdeelde reacties omdat we er geen groots feest van maakten. Maar wie wou komen, was erg welkom. ⁠⠀ ⁠⠀ En zo werd maandag 14-07-2014 een fantastische dag. Mijn beste vriendinnen kochten snel een boeket bloemen in het station, dat ze samen bonden met een afzoom lint. Een bruidsboeket als verrassing. ⁠⠀ 's Ochtends ging Olivier gauw schoenen kopen met John John op de arm. En ik ging op zoek naar de juiste bh voor dat jurkje met open rug. Klaarmaken duurde 10 minuten en we vertrokken op de fiets. Ik met naaldhakken op mijn koersfiets. Olivier op de bakfiets met John John als patrone vooraan. Perfect. ⁠⠀ ⁠⠀ In die 5 jaar waren het uiteraard hobbelige wegen, die ons op de hoogste pieken steeds hoger stuwden. ⁠⠀ Still going strong. ⁠⠀ ⁠⠀ Ly hubbie beer.⁠⠀ ⁠⠀ Oh ja, een fotograaf hadden we niet, maar wil je toch weten hoe het eruit zag, check m'n story!⁠⠀ ⁠⠀ ⁠⠀ #frankieandfish⁠⠀ ⁠⠀

A post shared by Jouw leven door mijn lens (@frankieandfish) on

3. Eva Trappeniers

Leeftijd: 31

Happy family: Eva vormt sinds enkele jaren een koppel met Filip en is plusmama van zijn twee kinderen.

Weetje: Eva is visagiste en gebruikt enkel 100 % natuurlijke en milieu- en diervriendelijke producten. Haar bedrijf heet von Winckelmann, naar de achternaam van haar mama. Ook zij werd in 2017 geïnterviewd voor onze rubriek Must Follow.

Te volgen als je geïnteresseerd bent in: natuurlijke make-up en skincare, alsook natuurlijke verzorgingsproducten voor baby’s.

View this post on Instagram

〰️BELLYSHOT〰️⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ En daarmee bedoel ik uiteraard niet het drankspelletje 🍸 Wat ik wel wil delen is wat een ongelooflijk gevoel het is om dat kleine bolleke te voelen groeien in mijn buik 💛⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ik heb even nagedacht voor ik deze foto postte. Ik ken namelijk als geen ander het gevoel van onzekerheid, falen, teleurstelling, pijn en frustratie van zwanger willen worden wanneer dat niet lukt. De afgunst die je voelt als je andere vrouwen ziet pronken met hun buikje alsof dat allemaal maar zo vanzelfsprekend is. De waarheid is dat dat in maar weinig gevallen echt zo is.⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ Zoals sommigen onder jullie weten heb ik vorig jaar een miskraam gehad op 9 weken. Dat waren maar 3 weken verwijderd van de cruciale 12 weken, het eerste trimester waarin je voorzichtig moet blijven en je het geheim van je zwangerschap nog eventjes bewaart. De shock was dan groot om tijdens de eerste echo te ontdekken dat het kindje niet levensvatbaar was. Er gaat vanalles door je heen; ongeloof dat je ineens toch niet meer zwanger zult zijn en je je dromen weer moet opbergen, angst dat dit betekent dat je gewoon geen kinderen zult kunnen krijgen, schuldgevoel over alles, zowel naar jezelf als je partner, de pijnlijke eenzaamheid van een opnieuw lege buik…. en dan de maanden nadien waarop je maar niet opnieuw zwanger wordt. Een emotionele verschrikking die ik niemand toewens.⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ Toch leerde ik hieruit dat er ZO.VEEL.VROUWEN. hetzelfde meemaken maar dat het onderwerp toch nog steeds taboe lijkt. Het is een verlies en een verdriet dat je aan niemand uitgelegd krijgt, juist daarom is het zo mooi als je je verdriet kan delen met iemand met dezelfde ervaring. Daarom, laten we het bespreekbaar maken!🖤⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ En bij deze wil ik dan ook een hart onder de riem steken van alle vrouwen die ik ken en niet ken, die dit bericht lezen en zich onzeker afvragen wanneer ze mama zullen worden 💕 Hoewel ik indertussen 19 weken ver ben zit de angst er nog steeds dat er iets zou misgaan. Maar ik kies ervoor om toch te genieten en met een klein hartje mijn buikje aan jullie te tonen 💕⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ #bellyshot #19weken #19weeks #zwangerworden #bellyselfie #buikselfie

A post shared by Eva Trappeniers (@von_winckelmann) on

4. Karlien Aelvoet

Leeftijd: 31

Happy family: Karlien is getrouwd met Jan. Ze zijn de trotse ouders van Coco, die pas haar derde verjaardag vierde. In november krijgt Coco een zusje.

Weetje: Karlien en Jan runnen samen restaurant Auberge Napoleon in Meise én feestzaal Eldorado in Humbeek.

Te volgen als je geïnteresseerd bent in: het leven van een jonge #girlsmom, inclusief tal van twinningfoto’s.

5. Astrid Zwaenepoel

Leeftijd: 30

Happy family: Astrid huwde vorige zomer met jeugdliefde Floris en hun bruiloft was té Pinterest perfect voor woorden. Het koppel verwelkomt deze maand nog hun eerste kindje.

Weetje: Astrid was ooit nog Flairjournaliste en verdient nu haar brood als productmanager bij Foodbag.

Te volgen als je geïnteresseerd bent in: vakantiefoto’s, #foodstagrams en festivalkiekjes.

6. Karolien Olaerts

Leeftijd: 35

Happy family: Karolien is sinds deze winter verloofd met haar grote liefde Pieterjan. Hun eerste kindje wordt eind dit jaar verwacht.

Weetje: Karolien ken je ongetwijfeld van haar foodblog Karola’s Kitchen en het boek ‘Gewoon gezond’. In 2017 gaf ze haar job als leerkracht op om zich voltijds op het bloggen te storten.

Te volgen als je geïnteresseerd bent in: vegetarische, veganistische en glutenvrije recepten die bovenal niet te versmaden zijn.

7. Kimberley Geldof

Leeftijd: 30

Happy family: Kimberley is samen met Kristof. Komende herfst krijgt dochter Billie (2,5) een broertje.

Weetje: Kimberley runt Table Stories, een styling- en foodstudio in Gent. In februari vertelde ze er nog over in onze rubriek Must Follow.

Te volgen als je geïnteresseerd bent in: de meest dromerige beelden van prachtig gedekte tafels en al even fotogenieke gerechten.

Nog meer mama’s om te volgen: 

Jobs

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.