Home Lifestyle HOERA: het wordt ein-de-lijk wat minder warm en het zou gaan regenen

HOERA: het wordt ein-de-lijk wat minder warm en het zou gaan regenen

Hallelujah!

Regenen

Thank God, hallelujah! Het einde van deze belachelijk hete hittegolf is bijna in zicht. Meer nog: je mag zelfs je paraplu tevoorschijn toveren, want het zou ook weleens kunnen gaan regenen.

Ben jij niet gezegend met een goede airco of een zwembad in de tuin? Dan ben je wellicht enorm blij om te lezen dat er een einde zit te komen aan deze ondraaglijke temperaturen. Uit een recent klimatologisch overzicht van het KMI blijkt dat juli een ‘zeer abnormaal warme’ maand met ‘zeer abnormaal’ veel zon was. En ook augustus leek vol overgave in de voetsporen van zijn voorganger te treden.

Kouder en regen

Of toch niet? Want het KMI voorspelt vanaf volgende week eindelijk een beetje ‘beterschap’. Eerlijk, wie dacht dat we regen en iets koudere temperaturen ooit nog ‘beterschap’ zouden noemen?! In de loop van woensdag zouden storingen ons land bereiken waardoor de kans op lokale onweersbuien stijgt. Maxima schommelen dan nog tussen de 25 en 30 graden. Maar vooral op donderdag en vrijdag zou het een flink stuk koeler worden, met maxima rond 23 of 24 graden. Een normale temperatuur voor die tijd van het jaar, weet het KMI. Ook zouden er steeds meer wolken over het land trekken met kans op neerslag.

Lees ook:

Jobs

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.