Home Lifestyle ‘Mike heeft vlak voor de start van het programma iemand ontmoet. Vandaar...

‘Mike heeft vlak voor de start van het programma iemand ontmoet. Vandaar Marjoleins gedrag’

Mike reageert op het gerucht.

© VTM

‘Blind Getrouwd’-deelneemster Marjolein krijgt het de laatste weken hard te verduren op social media. Maar volgens TV Familie zou ze een goede reden hebben voor haar gedrag.

De zogezegde reden van Marjoleins gedrag lezen we vandaag in TV Familie. Het weekblad zou van ‘een bron’ vernomen hebben dat Marjolein een goede reden heeft voor haar afstandelijke gedrag: ‘Mike heeft vlak voor de start van het programma iemand ontmoet. Tijdens de huwelijksreis biechtte hij dat op aan Marjolein. Vandaar dat zij ineens een bocht van 180 graden maakte.’

Zodra ik vernam dat ik geselecteerd was voor ‘Blind Getrouwd’, heb ik niet meer gedatet en heb ik me volledig in het experiment gestort.

Mike reageert

Mike ontkent het gerucht meteen stellig in TV Familie: ‘Dit is te belachelijk voor woorden. Zodra ik vernam dat ik geselecteerd was voor “Blind Getrouwd”, heb ik niet meer gedatet en heb ik me volledig in het experiment gestort. Ik denk dat dat ook duidelijk te zien was. Ook het gesprek met Marjolein op huwelijksreis klopt niet. Je kan trouwens sowieso moeilijk kwaad zijn dat ik voor “Blind Getrouwd” ooit gedatet heb? Ik weet dat het programma een hot topic is momenteel en mensen zoeken nu misschien een zondebok. Maar noch ik noch Marjolein zou dat mogen zijn. Dit moet stoppen.’

Dan rest ons dus de conclusie dat de match tussen Mike en Marjolein er in werkelijkheid gewoon niet was. Daarom beslisten ze samen in de aflevering van afgelopen maandag om de scheiding aan te vragen. Goed begonnen is half gewonnen, maar niet heus, zo blijkt nu.

Volgende week is in de voorlaatste aflevering van ‘Blind Getrouwd’ te zien welke van de vier andere koppels bij elkaar blijven en welke de scheiding aanvragen. Benieuwd? Stem je televisie dan komende maandag om 20u35 af op VTM.

Lees ook:

Jobs

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.