Home Lifestyle Televisie ‘Blind Getrouwd’: ‘Echt leuk kon ik het misschien niet noemen, maar het...

‘Blind Getrouwd’: ‘Echt leuk kon ik het misschien niet noemen, maar het was niet onaangenaam.’

Plots is het einde wel heel snel in zicht. Voor Mike en Marjolein is het moment van de waarheid vanavond al aangebroken, en ook de andere koppels moeten volgende week beslissen over hun toekomst samen.

Blind Getrouwd
VTM

Na de vorige aflevering kreeg Marjolein het hard te verduren op sociale media. Kan haar huwelijk met Mike nog gered worden of gaan de twee elk hun eigen weg? En wat met de andere koppels? Missen Lieve en Aljosja elkaar nu ze enkele dagen van elkaar gescheiden zijn en blijven de overige duo’s op het rechte pad? Wij hebben alvast veel vragen waar we graag een antwoord op willen!

Op aanraden van hun expert gingen Mike en Marjolein weer apart wonen, en dat heeft het koppel duidelijk deugd gedaan. Beide partijen zaten met frustraties en waren teleurgesteld. Nu kunnen ze deze tijd gebruiken om het allemaal een plaats te geven.

Marjolein: ‘Het doet deugd om weer in Antwerpen en in mijn vertrouwde omgeving te zijn. Dit was voor mij het enige wat mij een beetje kon helpen om weer een beetje tot mezelf te komen.’

Mike en Marjolein willen hun relatie allebei nog een kans geven, zo lijkt het. Ze hadden samen nog een aantal dingen gepland en die gaan ook nog steeds door. Zo kunnen ze op een rustige manier en met minder druk op hun schouders zien wat er nog mogelijk is.

Marjolein: ‘We gaan elkaar nu leren kennen via dates, een beetje zoals het normaal zou moeten gaan. Ik kijk er wel nog naar uit in de hoop dat we tot rust kunnen komen en nog normaal kunnen doen tegen elkaar.’

Terug naar het begin

In de aflevering van vanavond spreken ze nog een paar keer samen af. Een keer om te gaan bowlen met vrienden en een andere keer om samen iets te drinken. De sfeer is duidelijk iets minder kil dan voordien, maar later op de aflevering is het moment van de waarheid al aangebroken voor dit duo.

Mike: ‘De ontmoeting was een beetje in de trend van de laatste dagen. Een beetje afstandelijk, maar ik vond dat het vandaag nog wel meeviel. Echt leuk kan ik het misschien niet noemen, maar het was niet onaangenaam.’

Mike en Marjolein waren in de eerste aflevering meteen de publieksfavoriet, maar toen werd al snel duidelijk dat ze niet de gedroomde match waren waar ze zelf op hadden gehoopt. Het kwam voor de kijkers dan ook niet als een verrassing dat ze besloten om een punt achter hun huwelijk te zetten.

Nog enkele twijfels

Voor Lieve en Aljosja heeft het duidelijk deugd gedaan om een paar dagen apart door te brengen. Lieve heeft de tijd gebruikt om met haar omgeving over de situatie te spreken en is zo weer een beetje tot rust gekomen. De thuiskomst van Aljosja verliep ook een stuk vlotter dan vorige week het geval was bij Mike en Marjolein.

Aljosja: ‘Ik heb veel aan haar gedacht en ik vond het op bepaalde momenten echt spijtig dat ze er niet bij was.’

De band tussen Lieve en Aljosja is de laatste weken duidelijk hechter geworden, dat blijkt ook wanneer ze hun trouwfoto’s in de bus krijgen. Waar de twee toen bijna spijt hadden van hun inschrijving, zijn ze ondertussen toch wel op elkaar gesteld geraakt.

Aljosja: ‘Na die eerste paar dagen dachten we misschien: hadden we het maar beter niet gedaan, en nu zitten we toch in een heel andere fase. Nu zijn we denk ik blij dat we het gedaan hebben. Het is echt een hemelsbreed verschil tussen die twee momenten.’

Wat met de andere koppels?

Bij de overige drie koppels lijkt alles op het eerste gezicht goed te gaan. Toon en Frie hebben er na enkele weken dan toch een sticker op geplakt en spreken voor het eerst over een echte relatie. Bovendien tonen ze ook steeds meer affectie naar elkaar toe.

Bij Tim en Esther ontbreekt de intimiteit nog, maar ook zij voelen zich duidelijk erg goed bij elkaar. Dit blijkt misschien niet uit fysiek contact, maar ze hebben elk hun eigen manier gevonden om elkaar duidelijk te maken dat ze elkaar graag zien. Zo had Tim een wel erg romantisch cadeautje voor Esther en had zij een kleine verrassing voor zijn dertigste verjaardag.

Last but not least hebben we nog Wendy en Damiano. Het koppel onderneemt erg veel samen. Ze gaan op bezoek bij elkaars familie en ze tonen interesse in elkaars hobby’s. Of de twee na het relatie-experiment effectief bij elkaar zullen blijven, blijft voorlopig nog even koffiedik kijken.

Voor Mike en Marjolein is het moment van de waarheid al voorbij, maar in de aflevering van volgende week moeten ook de resterende koppel beslissen of ze al dan niet getrouwd blijven. Wij zijn alvast heel benieuwd naar hun besluit!

Lees ook:

Jobs

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.