Home Lifestyle ‘Blind Getrouwd’-kandidaat Jonas over breuk tussen Mike en Marjolein: ‘Naar mijn gevoel...

‘Blind Getrouwd’-kandidaat Jonas over breuk tussen Mike en Marjolein: ‘Naar mijn gevoel is er iets gebeurd tussen hen’

Zit er meer achter Marjoleins radicale ommezwaai?

Blind Getrouwd Jonas
© VTM

’t Is gebeurd: Mike en Marjolein hebben definitief een punt gezet achter hun relatie. Marjolein kreeg de afgelopen dagen de wind van voren op sociale media, maar ex-deelnemer Jonas begrijpt heel goed wat de lifecoach nu meemaakt. ‘Als je puur op de beelden afgaat, lijkt Marjolein koel, maar dat mag ze zich niet aantrekken’, vertelt hij aan Dag Allemaal.

Kijkend Vlaanderen was gisteren getuige van de pijnlijke breuk tussen ‘Blind Getrouwd‘-koppel Mike en Marjolein. Eerlijk? Door de houding van het koppel zagen wij de scheiding al van ver aankomen. Marjolein kreeg dan ook heel wat negatieve commentaren over zich heen via sociale media, maar gelukkig kunnen alle kandidaten voor, tijdens en na het programma terecht bij een psycholoog.

Het is niet de eerste keer dat een huwelijk in ‘Blind Getrouwd’ een slechte afloop kent. Ex-deelnemer Jonas zat tijdens het eerste seizoen in hetzelfde schuitje als Mike. ‘Wat Marjolein nu doormaakt, ligt zowat in dezelfde lijn als wat mijn ex-vrouw Inge heeft meegemaakt’, vertelt Jonas aan Dag Allemaal.

Ruzie achter de schermen?

Maar volgens Jonas is dit niet zomaar een breuk. ‘Naar mijn gevoel is er iets gebeurd tussen Mike en Marjolein dat wij nog niet weten’, gaat Jonas verder. ‘Iets waardoor Marjolein totaal afgeknapt is. Ik vind het vreemd dat ze zo radicaal is omgeslagen. Als je puur op de beelden afgaat, lijkt Marjolein koel, maar ik weet uit ervaring dat de makers van “Blind Getrouwd” je zeker niet in een slecht daglicht willen plaatsen.’

De makers van ‘Blind Getrouwd’ willen waarheidsgetrouw tonen wat er gebeurd is.

Jonas maakte daarbij wel de bedenking dat je van jezelf niet weet hoe je op televisie overkomt. ‘Ik denk dat Marjolein niet beseft hoe ze overkomt. Ik hoop voor haar dat de storm gaat liggen, maar dat zal nog lastig worden. Ze moet het zich vooral niet te veel aantrekken.’

© VTM

Benieuwd naar de definitieve keuze van de andere koppels? Kijk dan zeker op maandag 2 april om 20u35 naar ‘Blind Getrouwd’ bij VTM.

Lees ook:

Jobs

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.