Home Lifestyle ‘Blind Getrouwd’-koppel Esther en Tim: ‘Denk je dat wij samen moeten blijven?’

‘Blind Getrouwd’-koppel Esther en Tim: ‘Denk je dat wij samen moeten blijven?’

En bij Wendy en Damiano stijgen de temperaturen!

Wil je een korte samenvatting van de afgelopen aflevering van ‘Blind Getrouwd’? Dan vliegen de woorden ‘twijfels’ en ’emoties’ in het rond. Gelukkig is er nog ruimte voor prille liefde, humor en vriendschap, en daar zijn de volgende 3 fragmenten het perfecte voorbeeld van.

Wie gisteren naar ‘Blind Getrouwd‘ keek, kroop niet echt met een vrolijk gevoel onder de lakens. Mike en Marjolein zijn namelijk serieus van hun roze wolk gevallen, Toon en Frie hebben het allebei enorm druk, Damiano en Wendy leren elkaar – nog steeds – kennen, en Aljosja en Lieve blijven wachten op het wauw-gevoel. Alleen Tim en Esther lijken dichter naar elkaar toe te groeien. Om jullie een beter gevoel te geven, zette VTM 3 gloednieuwe fragmenten van het programma online.

Op aanraden van hun therapeut speelden Tim en Esther een relatiespel om elkaar beter te leren kennen. Maar tijdens dat spel komt er plots een vraag aan bod waar heel Vlaanderen het antwoord op wil weten…

Damiano en Wendy

Damiano kreeg in de eerste afleveringen van ‘Blind Getrouwd’ heel wat negatieve commentaren over zich heen. Hij zou te hard aan zichzelf denken, en dat zou Wendy enorm onzeker maken. Maar na de achtste aflevering lijken de twee het steeds beter met elkaar te vinden. Ze kropen zelfs samen in de sauna!

Aljosja en Lieve

En dan hebben we nog het meest jolige duo uit het programma: Aljosja en Lieve. In het volgende fragment leert Lieve de vrienden van haar kersverse man beter kennen, maar wanneer Aljosja even de kamer uit is, wordt Lieve uitgehoord.

‘Blind Getrouwd’ is elke maandagavond om 20u35 te zien bij VTM.

Lees ook:

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.