https://api.mijnmagazines.be/packages/navigation/
Home Lifestyle Film ‘Mean Girls’-cast hield virtuele reünie en we voelen ons weer 16 jaar

‘Mean Girls’-cast hield virtuele reünie en we voelen ons weer 16 jaar

Onder anderen Lindsay Lohan, Rachel McAdams, Amanda Seyfried, Lacey Chabert en Jonathan Bennett blikten terug op de populaire tienerfilm.

Mean girls
© paramount pictures

Afgelopen zaterdag was het opnieuw ‘Mean Girls’ Day. Het is geen officiële feestdag, maar fans van over de hele wereld vieren op die dag wel hun favoriete film. Dit jaar kregen ze een extraatje, want de cast verzamelde online voor een kleine reünie.

3 oktober zal bij heel wat mensen niet echt een belletje doen rinkelen. Maar fans van de populaire tienerfilm ‘Mean Girls‘ zullen deze datum altijd blijven herinneren als het moment waarop Aaron aan Cady vroeg welke dag het was. Afgelopen zaterdag was het opnieuw ‘Mean Girls’ Day en dit jaar kregen we een extraatje! De cast kwam namelijk online samen voor een kleine reünie. So fetch!

Nostalgie ten top

Presentatrice Katie Couric deelde de zalige video op haar Instagram. Heb je een kwartiertje tijd en wil je je weer heel even 16 jaar voelen? Kijk dan zeker even naar de gesprekken tussen onder anderen Lindsay Lohan (Cady), Rachel McAdams (Regina), Amanda Seyfried (Karen), Lacey Chabert (Gretchen), Daniel Franzese (Damian) en Jonathan Bennett (Aaron). De actrices en acteurs hadden het over de film – zo vertelde Lindsay dat ze eigenlijk heel graag Regina wilde spelen -, hun eigen leven – zo beviel Amanda net van haar tweede kindje – én de verkiezingen die binnenkort opnieuw plaatsvinden in Amerika. Dat laatste was ook de aanleiding van deze reünie. In Amerika is het niet verplicht om te gaan stemmen, maar celebs proberen inwoners op allerlei manieren warm te maken om dit wel te doen.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Lees ook: