Home Lifestyle Film Matteo Simoni, Ruth Beeckmans en Bruno Vanden Broecke maakten samen film

Matteo Simoni, Ruth Beeckmans en Bruno Vanden Broecke maakten samen film

'Trio' speelt vanaf valentijn in de bioscoop.

© Instagram @simonimatteo

Een triootje met Matteo Simoni, daar zeggen wij geen nee tegen! Komende valentijn worden je stoutste dromen werkelijkheid, want de gelijknamige film komt dan in de bioscoop.

In onze fantasie bestaat dat trio uit Matteo Simoni, Matthias Schoenaerts en wijzelf natuurlijk. In de nieuwe Vlaamse film ‘Trio’ die op valentijn 2019 uitkomt, krijgt Matteo het gezelschap van Ruth Beeckmans en Bruno Vanden Broecke. De drie vrienden, die ook al in de komische VTM-serie ‘Safety First’ de pannen van het dak speelden, toerden in 2016 rond met het theaterstuk ‘Hechten’. Ze hadden de smaak duidelijk te pakken en besloten de voorstelling in een film te gieten.

De film gaat over het drietal Wim, Gert en Lise. Wim is al een tijdje depressief en zijn halfbroer en tegenpool Gert wil hem opbeuren met een wel heel bijzonder ‘cadeau’. Hij huurt de flamboyante escorte Lise voor een uurtje in. Zijn eigenaardige idee heeft succes, want Wim voelt zich als herboren. Maar hij is helaas niet de enige… Ook Gert wordt volledig van zijn sokken geblazen door Lise.

Benieuwd wat deze driehoeksverhouding, naast vonken op het scherm, gaat geven? De film komt volgend jaar op 13 februari in de bioscoop. De drie maatjes spelen trouwens niet alleen de hoofdrol in ‘Trio’. Ze stonden samen ook in voor de regie en de productie. Hiervoor richtten ze het productiehuis ‘Brutteo’ op.

Lees ook:

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.