https://api.mijnmagazines.be/packages/navigation/
Home Lifestyle YES: Martien maakt binnenkort je televisieavond weer compleet met nieuw programma

YES: Martien maakt binnenkort je televisieavond weer compleet met nieuw programma

Deze keer staan er geen wijntjes, maar oude spullen centraal!

© VIJF

Oké, de Meilandjes keren terug naar Nederland, maar fans hoeven niet lang te treuren. De koning van ‘Chateau Meiland’ zal je binnenkort namelijk weer geslaagde televisieavondjes bezorgen met een nieuw programma op VIJF waarin Martien de rol als presentator op zich neemt.

Dat Martien een oog voor vintage schatten heeft, hoeven we je vast niet meer te vertellen. In ‘Chateau Meiland’ zagen we hem dan ook geregeld halte houden bij Franse brocanterieën waar hij vervolgens de mooiste antieke stukken op de kop wist te tikken. Dat talent alsook zijn uitgesproken mening wisten hem een job als presentator op te leveren in het programma ‘Cash of Trash’. In dat programma kunnen mensen bijzondere objecten naar waarde laten schatten en vervolgens zelfs doorverkopen aan een van de vijf deskundige handelaars.

Van een roze scooter tot Franse bioscoopstoelen

Het programma doet je daarmee misschien wel een beetje denken aan ‘Rijker dan je denkt’ dat op VTM te zien is of ‘Stukken van mensen’ op VIER. Net zoals Staf Coppens op VTM deed, zal ook Martien alles in goede banen leiden en slaat hij praatjes met de deelnemers om te achterhalen of er een leuk verhaal achter het (oude) object schuilt. ‘Cash of Trash’ maakte vorig jaar zijn debuut op SBS6, de Nederlandse zender die van ‘Chateau Meiland’ een waar succes wist te maken. Bij ons zal de eerste aflevering en dus ook Martiens ongezouten mening te zien zijn op dinsdag 18 februari bij VIJF. Wij zetten het alvast in onze agenda!

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Lees ook: