Home Lifestyle Food Met deze gepersonaliseerde fles drank scoor je sowieso onder de kerstboom

Met deze gepersonaliseerde fles drank scoor je sowieso onder de kerstboom

Op een originele manier aankondigen dat jullie een baby verwachten? Of je beste vriendin als maid of honour voor je huwelijk vragen?

Make Your Own Spirit
© Make Your Own Spirit

Nog op zoek naar een origineel en uniek kerstcadeau voor een schappelijk prijsje? Dan hebben de mannen achter Make Your Own Spirit hét uitgelezen pakje voor die alcoholliefhebbende vriend van je.

Wil je deze kerst je beste vriendin, lief of papa verrassen met een origineel cadeau? De Gentse start-up Make Your Own Spirit laat je in enkele simpele clicks je eigen gepersonaliseerde fles drank maken. Oké, het feestbeest zal wellicht vermoeden dat er wat lekkers in dat pakje onder de boom zit, maar een gecustomizede fles overtreft waarschijnlijk de wildste verwachtingen. Plus: wanneer de fles leeg is, kan de gelukkige in kwestie die nog als prachtig souvenir in huis gebruiken

Happy ho-ho-ho to you

Hoe het werkt? Geen ingewikkelde chemische recepten of moeilijk designwerk. Je selecteert gewoon de favoriete spirit van de persoon die je heel erg blij wil maken, eventueel op basis van zijn of haar smaakprofiel. Gin, rum, wodka, whiskey of vermout: you name it, they’ve got it. Kies daarna een bijhorende flesvorm uit de collectie en werk de boel af met een leuk en gepersonaliseerd label. Je kan eentje kiezen uit de templates en dat naar believen aanpassen of zelf een eigen label uploaden. Dus ook als je op een originele manier wil aankondigen dat jullie een baby verwachten in 2019, je je beste vriendin als maid of honour wil vragen voor je huwelijk of je misschien zelf je lief ten huwelijk vragen op een manier dat hij nooit zou verwachten dan zit je hier goed!

Binnen 1 à 3 werkdagen wordt de fles gratis bij je thuis geleverd. Dus ook voor last-minute-shoppers is een gepersonaliseerde fles een geweldig idee. Meer nog: wie vóór morgen 12 uur bestelt, heeft zijn fles nog op tijd in huis voor Kerstmis. Bang dat de kwaliteit van de drank maar zo-zo is? No worries, Make Your Own Spirit belooft plechtig samen te werken met de meest ervaren stokers in de business. Begint het te kriebelen om zelf aan de slag te gaan? Haal de Picasso in jezelf dan naar boven op hun website.

Lees ook:

Jobs

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.