Home Lifestyle Hotspots HOTSPOT: Moët & Chandon opent dit najaar een champagnehotel

HOTSPOT: Moët & Chandon opent dit najaar een champagnehotel

Van een unieke ervaring gesproken!

Maison Moët
© Maison Moët

Ben jij een champagneliefhebber? Dan moet je dit najaar een nachtje boeken in Maison Moët, het gloednieuwe hotel van champagnehuis Moët & Chandon. Bubbels in overvloed én een prachtige ligging vlak bij Utrecht: waar kunnen we boeken?

Het Franse champagnehuis Moët & Chandon werkt momenteel aan een gloednieuw champagnehotel: Maison Moët. Het tijdelijke hotel zal zijn intrek nemen in het prachtige Parc Broekhuizen, vlak bij de Nederlandse stad Utrecht. Wat je mag verwachten? Een exclusief verblijf in een van de 14 adembenemende suites, een champagnetasting, een champagnediner dat uit vijf gangen bestaat, een digestief, een home cinema, een verkwikkend ontbijt en een vipservice waarbij een chauffeur je met een BMW 7-serie thuis ophaalt en weer terugbrengt.

Maison Moët champagnehotel in Parc Broekhuizen

Maison Moët

Geen idee wat te dragen? Dan kies je gewoon een fancy item uit de capsule wardrobe. Hallo, luxeleven! Klinkt heerlijk? De Maison Moët-experience kan je tussen 19 oktober en 9 december boeken. Helaas moet je voor dat alles wel iets dieper in je portefeuille tasten, want het uitmuntende verblijf kost je tussen € 230 en € 250. Maar daar krijg je uiteraard wel een heleboel leuks voor in de plaats.

Maison Moët champagnehotel in Parc Broekhuizen

Lees ook:

Jobs

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.