Home Lifestyle Omar Sy bevestigt deel 3 van ‘Lupin’: ‘We kunnen niks voor jullie...

Omar Sy bevestigt deel 3 van ‘Lupin’: ‘We kunnen niks voor jullie verbergen’

De afleveringen die in juni verschijnen zijn dus niet de laatste.

Lupin deel 3
© Netflix

Het is een mooie week voor fans van Netflixreeks ‘Lupin’. Er werd een officiële trailer gelost voor deel 2, Netflix liet weten dat de nieuwe afleveringen er binnen een kleine maand al aankomen én nu is ook deel 3 bevestigd. Dat laatste was mogelijks nog niet de bedoeling, maar een Franse journalist stootte op het nieuws en deelde het met de wereld.

Dinsdag stuurde Netflix een persbericht over ‘Lupin’ de wereld in. Daarin vonden we de veelbelovende trailer voor deel 2 en de aankondiging dat het vervolg al op 11 juni online staat. Over een derde deel werd niet gesproken.

Toch wist de streamingdienst al dat er nog nieuwe afleveringen komen, want er stond op dat moment een aankondiging klaar op de website www.assane-diop.com. Een Franse journalist stootte op de site en deelde de boodschap op Twitter. Hoofdrolspeler Omar Sy kon niet anders dan bevestigen. ‘We kunnen ook niets voor jullie verbergen’, schrijft hij. ‘Lupin deel 3 is bevestigd!’

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

We vermoeden stiekem dat Netflix dit ‘toeval’ op poten zette als leuke publiciteitsstunt, maar wat maakt het uit. Wij zijn hoe dan ook très heureuses dat we nog langer kunnen genieten van Omar Sy.

Lees ook: