Home Lifestyle Hotspots HOTSPOTS: 5 x de lekkerste lunchadresjes in Hasselt

HOTSPOTS: 5 x de lekkerste lunchadresjes in Hasselt

Van all day pancakes tot een healthy salade die je helemaal zelf samenstelt.

Lunchadresjes in Hasselt
© Ali Inay via Unsplash

Klein hongertje van al dat shoppen in Hasselt? Van all day pancakes tot een healthy salade die je helemaal zelf samenstelt: wij verzamelden 5 van de lekkerste lunchadresjes in de stad van de smaak.

Boulebaar

Joey doesn’t share food‘ is niet jouw motto? Dan zit je goed bij Boulebaar. Sharing is caring volgens eigenaars Pieterjan en Joni en dus focussen ze zich vooral op foodsharing. Kies er voor een plank met vleeswaren, kaas of groentendips met groentjes (of gewoon allemaal samen!), ga voor een mini-raclette of deel een bord huisgemaakte nacho’s met je vriendinnen. Op zondag kan je er trouwens uitstekend brunchen: aanrader!

Waar? Leopoldplein 17

Meer info? Boulebaar.be

Marloo’s

Bij Marloo’s serveren ze een all day menu, just the way we like it. Van een typisch Engels ontbijt met worstjes, bonen in tomatensaus en hashbrowns over een ‘toast bijna te gezond’ tot een heerlijk stel pannenkoeken met blauwe bessen, vanillemascarpone en bosbessenconfituur. Of het nu 8u ‘s ochtends, 16u in de namiddag of 19u ‘s avonds is: het kan er allemaal. Dorst gekregen van al dat lekkers? Kies dan voor een verfrissende cocktail, mocktail of een candy latte bijvoorbeeld.

Waar? Minderbroederstraat 5

Meer info? Marloos.be

De Sladerij

Bij De Sladerij ben jij de chef. Of toch bijna. Je creëert er namelijk je eigen salade. Jij kiest alle ingrediënten uit de koeltoog en zij doen alles vakkundig door elkaar. Geen inspiratie? Er is ook altijd een salade van de dag én een luxesalade van de maand om uit te kiezen. Afsluiten doe je in dezelfde healthy style met bananenkoekjes of energy balls of kies voor een stuk brownie of vegan (!) chocolademousse als zoete zonde.

Waar? Havermarkt 39

Meer info? Desladerij.be

Bistro Bottega

Bistro Bottega is een shop- en lunchadresje in één. Drop je lief in het prachtige interieur terwijl jij nog even tussen de schoenen snuistert. En sluit daarna aan voor een lekker wijntje met een bord vol lekkers.

Waar? Paardsdemerstraat 9

Meer info? Labottega.be

View this post on Instagram

Perfect lunch in the city ??

A post shared by Yolisa van den Eeden (@cestyoli) on

BARDOT

Helemaal in vakantiesfeer komen? Dan moet je bij BARDOT zijn. Deze aperobar serveert al het lekkers dat Spanje te bieden heeft in gezelschap van een zorgvuldig uitgekozen wijntje of glas cava. Je snoept er van een verse soep, verse pasta BARDOT style of een heerlijke selectie Spaanse charcuterie of kazen. Kortom: de zomer op je bord!

Waar? Hemelrijk 5

Meer info? Bardothasselt.com

Meer leuke adresjes in Hasselt:

Jobs

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.