Home Lifestyle Food HO HO HOOO: Lotus brengt ijstaart met speculoos uit voor de feestdagen

HO HO HOOO: Lotus brengt ijstaart met speculoos uit voor de feestdagen

Met speculoospasta én een topping van gekruimelde speculoos!

ijstaart
© Welcome Home via Unsplash / Lotus

Sluit jij je kerstetentje ook standaard af met een stukje ijstaart of kerststronk? Dan hebben wij wellicht goed nieuws voor jou. Lotus brengt namelijk net op tijd voor de feestdagen hun Speculoos IJstaart uit. Ideaal voor wie het eens iets anders mag zijn dan chocolade!

Een ijstaart of kerststronk is bij veel gezinnen een klassiek dessert tijdens de feestdagen. En wij begrijpen volledig waarom, want zo’n stukje taart smaakt altijd en je hoeft er geen uren voor in de keuken staan zwoegen. Heel wat merken verkopen namelijk een variant tijdens de kerstperiode en dit jaar is ook Lotus van de partij.

lotus

Hoeft het voor jou niet altijd chocolade als dessert te zijn? Dan is deze speculoos-ijsstaart misschien wel iets voor jou. Deze lekkernij bestaat natuurlijk uit ijs, maar daarnaast bevat deze creatie ook speculoospasta en een topping van gekruimelde speculoos. Bovendien zullen ook chocoladeliefhebbers niet teleurgesteld zijn in de taart. De fijnproevers onder ons kunnen namelijk nog een knapperige chocoladetoets opmerken.

Lees ook:

Jobs

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.