Home Lifestyle LOL: ‘Temptation Island’-verleiders te zien in nieuw programma ‘De Beste Verleiders’

LOL: ‘Temptation Island’-verleiders te zien in nieuw programma ‘De Beste Verleiders’

Onze tenen beginnen zich nu al te krommen.

Temptation Island
© Videoland

Vier verleiders van het huidige seizoen ‘Temptation Island’ en drie mannen van vorig jaar verschijnen in een nieuw programma dat op de Nederlandse streamingdienst Videoland te zien zal zijn. In ‘De Beste Verleiders’ zullen ze mannen met gebrekkige verleidingskunsten leren hoe ze een vrouw het hof maken. Onze tenen beginnen zich nu al te krommen.

De Beste Verleiders

Fabrizio, Gino, Matthew en Tireily van het lopende seizoen ‘Temptation Island’ zijn vanaf komende donderdag, 12 april, te zien in het nieuwe Videoland-programma ‘De Beste Verleiders’. Ze worden vergezeld door Alex, Ken en Levi van vorig jaar. Elke week krijgt een van de ‘Temptation Island’-bekenden een single man voorgeschoteld die hij in een aflevering van 15 minuten tot een echte verleider zal moeten opleiden. De mannen in kwestie weten namelijk niet hoe ze zich moeten gedragen in het bijzijn van een vrouw en laat onze verleiders daar net professionals in zijn. Zo kan Fabrizio hen bijvoorbeeld leren dat je een vrouw altijd kan doen lachen door je vingers in haar gezicht te duwen.

1 / 7
Gino
Tireily
Matthew
Fabrizio
Ken
Alex
Levi
Gino
Gino

Tireily
Tireily

Matthew
Matthew

Fabrizio
Fabrizio

Ken
Ken

Alex
Alex

Levi
Levi

Vanaf 17 mei zal op Videoland ook ‘I Love You Tattoo’, het programma van Pommeline en Fabrizio, te zien zijn. Daarin zetten de tortelduiven tatoeages bij twee andere tortelduiven die een tekening voor elkaar kozen. Beide programma’s zijn enkel op de betaalde streamingdienst te zien. Je zal dus een abonnement moeten nemen, wil je ze kunnen volgen.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Check hier meer sappig ‘Temptation’-nieuws!