Home Lifestyle 21 x verontrustend vroege verliefdheid en vage verontschuldigingen in de elfde aflevering...

21 x verontrustend vroege verliefdheid en vage verontschuldigingen in de elfde aflevering van ‘Temptation Island’

Op een bepaald moment zie je Cherish zich gewoon afvragen hoe snel ze op het vliegtuig naar Nederland zou kunnen zitten. En of ze haar naam en adres moet veranderen.

Na twee donderdagavonden vol irritatie en afkeer, kregen we in deze elfde aflevering van ‘Temptation Island’ hoop. Hoop dat karma bestaat en Deborah als laatste zal lachen. En hoop dat we te zien zullen krijgen hoe Cherish Tim met zijn twee voeten terug op de Thaise grond zet. Ons geduld zal beloond worden, we voelen het! In afwachting van die mooie dag kijken we hoe Chloe ‘een Timmeke doet’ door verontrustend vroeg verliefd te worden en hoe Jeremy helemaal zichzelf is in de Hut.

1

Na de typische tien minuten herhaling waarbij we net niet in slaap sukkelen, begint de elfde aflevering met een uiterst spontaan initiatief van wifeys Cherish en Chloe.

Alsof het hen niet opgelegd is geweest door de productie, gaan de dames samen een ontbijtje maken voor hun hubbies. Hopelijk beseffen ze dat ze in Oostende en Aalst meer zullen moeten doen dan opscheppen van een buffet.

2

De 19-jarige Chloe lijkt van hetzelfde Thaise liefdesdrankje genipt te hebben als Tim. Ook zij neemt na enkele dagen – laat ons niet vergeten dat de Leuvense er later bij kwam – het v-woord in de mond.

Volgende week heeft ze het over ringen en trouwfeesten. Wedden?

3

Vorig jaar amuseerden de mannen van de montage zich vooral met de muziek. Dit jaar hebben ze een nieuw speeltje gevonden: melige montages.

Steeds vaker hebben we het gevoel naar een foute videoclip van een r&b-zanger uit de jaren ’90 te kijken.

4

Met de melige montage wordt de comeback van de leugendetector ingeleid. Annelien bezorgt televisiekijkend Vlaanderen met haar tweede vraag voor Vanessa meteen een koude douche: een ‘Temptation Island’-kandidaat werd geboren in ’94 en we zijn allemaal oud.

Laat ons het nog wat erger maken: Megan, het meisje dat we allemaal van bil zagen gaan, is – als we ‘t juist hebben – geboren in 1999. We voelen ons een beetje vies.

5

Zoals verwacht stelt Vanessa’s test weinig voor. Het enige wat we leren is dat de Nederlandse zich al zes jaar bezighoudt met het socialer en opener maken van haar vriend Jeremy.

Wij zouden ons vooral concentreren op het wegwerken van die eeuwige resting bitch face, Vanessa. Een glimlach af en toe kan wonderen doen.

Zonder die minachtende blik met de kin in de lucht die Jeremy presentator Rick bij elk kampvuur en tijdens de test schenkt, zou hij er ook al  toegankelijker uitzien. We willen maar helpen.

6

Na de leugendetector is het in beide kampen tijd voor een feestje. Wanneer Daniëlle daar niet veel zin in blijkt te hebben, verandert Fabrizio in die irritante kerel waar elk meisje weleens mee te maken krijgt in de club of op café: de druiloor die denkt je te verleiden door te zeggen dat je móet lachen.

Een kleine heads up voor Fabrizio: je vingers in iemands gezicht duwen zal die persoon niet doen lachen. Integendeel.

7

Enkele momenten later is hij dan weer die vervelende rozenverkoper die je al eens tegenkomt tijdens een avondje uit.

En die je probeert te mijden als de pest.

8

After the party, it’s the afterparty. En die viert Joshua op Megans kamer, in de douche dan nog.

Al ontkent Megan dat ze zijn floshua heeft gewassen. Een beetje op dezelfde manier als Jolien die vorig jaar ontkende dat ze van Karims nootjes at.

9

Nochtans zullen het volgens Andrea niet Joshua’s voeten geweest zijn die een wasbeurt kregen.

Andrea stelt zijn positie als man van de droge quotes elke week veiliger.

10

De afterparty is niet aan Jeremy besteed. Hij gaat liever uit de bol in de Hut, waar geen borsten en billen in z’n gezicht geduwd worden.

Hij moet het allemaal niet hebben, oké? Hij wil gewoon zijn vriendin, z’n bloed, z’n zweet, z’n tranen!

11

Zoals steeds komt de rapper in Jeremy boven zodra hij in de intimiteit van het rieten hutje is.

Zou de Nederlander denken dat de beelden uit de Hut niet voor uitzending zijn? Hoe dan ook, wij vinden het best schattig.

12

In deze elfde aflevering krijgen we verfrissend weinig Tim te zien en dat is een verademing. Bovendien begint de liefdesbubbel van de Aalstenaar eindelijk barsten te vertonen.

Met dank aan verleidster Inge, die zo lief is Cherish erop te wijzen dat Tim een klein beetje getikt is.

13

Het gesprek tussen Cherish en Inge is samen te vatten in enkele korte zinnen die we kunnen samenvoegen tot een heus Timtation-soundboard. Op zowat alles wat de Aalstenaar in de voorbije afleveringen uitkraamde of deed, kan je op een van de vier volgende manieren reageren.

Andere suggesties voor het soundboard zijn altijd welkom.

14

Deze blik van Cherish voegen we, ondanks het gebrek aan tekst, eveneens toe aan ons soundboard.

Als je echt heel goed je best doet, hoor je Cherish zich bijna afvragen wanneer de eerste vlucht terug naar Nederland vertrekt. En of ze haar naam en adres moet veranderen.

15

De blondine verliest er haar gevoel voor humor gelukkig niet bij.

Laat ons hopen dat ze haar verstand voor het einde van het programma terugvindt op het Thaise strand en Tim het deksel op de neus geeft.

16

Het moge duidelijk zijn, als dat het nog niet was: Cherish zit niet mee op de roze wolk van Tim.

Voor de geïrriteerde kijker, maar vooral voor Deborah, is het nu gewoon wachten tot hij er ook afdondert. Recht op zijn gezicht, als het even kan.


17

Dit beeld van Cherish en Tim in hun stekje – sorry, Marjolein – is de perfecte illustratie van de prille liefdesrelatie: Tim die toenadering zoekt en Cherish die amper verder achteruit kan deinzen.

Wij hopen voor de Nederlandse dat er premies staan op een succesvolle verleiding, want ze toont verdomme veel dedication.

18

Deborah hoopt vurig dat ze in haar vuistje zal kunnen lachen wanneer Tim alleen achterblijft.

Aangezien we allemaal weten dat er geen trouwfeest van Tim en Deborah noch van Tim en Cherish komt, lachen wij met veel plezier mee. Nah!

19

Chloe probeert de kijker ervan te overtuigen dat het echt niet zó raar is dat ze voor Kevin valt.

Hij heeft een hart van goud, is een vaderfiguur voor haar én hij noemt haar schat. Sorry, lieve Chloe, maar we snappen het nog niet helemaal.

20

En Kevin, die blijft erbij dat hij het proper zal houden. Want hij gaat zich niet ‘zoals Megan zo op dat bed leggen…’

Lees: hij gaat het ónder het laken doen, niet open en bloot zoals Megan. Kevin heeft zelfrespect, snap je?

(We vragen het ons opnieuw af: wat is dat met die krakende Thaise bedden? Of amuseren de mannen van de montage zich tegenwoordig ook met geluidseffectjes?)

21

We begrijpen best dat Kevin zijn excuses aanbiedt aan zijn mama, die hem waarschijnlijk in zijn Oostendse oren knoopte niet van jetje te geven op televisie.

Maar moet dat echt luttele seconden na de daad? Beetje verontrustend, zeker voor zo’n vaderfiguur.

Jobs

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.