Home Lifestyle ‘Loft Lars’: dit weten we na 8 afleveringen

‘Loft Lars’: dit weten we na 8 afleveringen

Wij moeten nog even bekomen van de plotse wending in aflevering 8.

Na ‘De zaak Bart’, ‘Niko op de vlucht’ en ‘De jacht op Emma & Guido’ worden de ‘Familie’-fans onder ons verwend met de nieuwe webserie ‘Loft Lars’. De eerste 8 afleveringen staan al online, maar nu zijn we pas echt in de war…

We kennen Lars De Wulf (Kürt Rogiers) als een echte womanizer in ‘Familie‘. We schrokken er dan ook niet van dat hij tijdens de eerste aflevering van ‘Loft Lars‘ wakker werd naast een nieuwe scharrel. Deze keer lag een zekere Marthe (voormalig Miss België Ellen Petri) naast hem in bed. Het lijkt een romantisch verhaal te worden, tot de twee een slang ontdekken in hun bed. Ze zijn er niet goed van, maar al snel blijken er nog meer zaken niet te kloppen.

Spannende gijzeling

Zo werkt het licht niet meer, zijn hun smartphones plat, werken de stopcontacten niet meer én vertoont de lift rare kuren. Vreemd, vreemder, vreemdst. Maar wanneer er plotseling een foto van Marthe en Lars uit de printer komt, gaat er bij Marthe een belletje rinkelen. Haar ex-vriend Glen(n) is na hun breuk kapot van verdriet en het lijkt er nu op dat hij wraak wil nemen. Hij heeft alle ramen en deuren geblokkeerd, dus Lars en Marthe kunnen geen kant meer op.

Na een tijdje lokt Glen(n) Lars de lift in en wanneer hij op de knopjes wil drukken, gaan de deuren dicht. Hij zit opgesloten, dus nu heeft de gijzelnemer vrij spel. Lars hoort Marthe gillen, maar hij kan geen kant meer op. Wanneer de deuren opnieuw opengaan, heeft Glen(n) zich natuurlijk weer verstopt. De slaapkleren van Marthe zijn in stukken gescheurd en ze ligt heel bang in het bed.

Dan laat Glen(n) op mysterieuze wijze van zich horen. Zijn stem komt uit de lift en op die manier heeft hij een kort maar krachtig gesprek met de gijzelaar. Lars krijgt twee opties: hij geeft Marthe terug aan de gijzelnemer en dan gebeurt er niets meer, ofwel houdt hij Marthe bij zich en gaan ze er allebei aan.

Wanneer de avond valt, steken de twee overal kaarsjes aan. Je zou een romantische scène verwachten, maar niets is minder waar. Marthe biedt Lars een glas water aan, en dan gaat het opeens heel slecht met de CEO van Fashion. Hij valt op de grond neer, en dat is meteen het einde van aflevering 8.

Giftige Marthe?

Liefste VTM, nu hebben we pas écht honderden vragen. Heeft Marthe iets in het drankje van Lars gedaan? Waarom zou ze dat doen? Heeft ze samen met de gijzelnemer alles in scène gezet? Wat heeft Marthe tegen Lars? Gaat Lars dood? Komt Amélie plotseling opduiken en redt ze haar broertje? Of denken we nu té hard na en kreeg Lars gewoon een appelflauwte van de stress? Wij hopen vooral op dat laatste, maar wij hebben zo’n vermoeden dat er meer aan de hand is.

De zender heeft ons 10 spannende afleveringen beloofd, dus we hebben nog 2 afleveringen van ‘Loft Lars’ te goed. Eén ding is zeker: er is duidelijk iemand die zich wil wreken op Lars. Maar wie en vooral waarom?

Heb jij een aflevering gemist of wil jij als eerste het spannende slot zien? Surf dan naar de website van VTM, want daar kan je de afleveringen online bekijken.

Lees ook:

Jobs

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.