Home Lifestyle Live-audities voor nieuw K3’tje starten heel binnenkort

Live-audities voor nieuw K3’tje starten heel binnenkort

Wie hier geselecteerd wordt, heeft sowieso een plaatsje in het geplande tv-programma rond de zoektocht.

live-audities nieuw k3'tje
© VTM

Het worden spannende weken voor wie zich kandidaat stelde om het nieuwe K3’tje te worden. De live-audities starten binnenkort en alle geselecteerden zullen de komende dagen een mail krijgen met daarin meer informatie over wanneer ze mogen optreden voor de jury.

We zijn ondertussen al een beetje over de eerste shock heen dat Klaasje na vijf jaar uit K3 stapt. Marthe en Hanne willen gelukkig wel nog verder doen en zoeken dus een nieuw K3’tje dat met hen samen wil optreden en een glimlach zal toveren op de gezichtjes van duizenden kinderen. Die positie is overduidelijk heel gegeerd, want maar liefst 22.690 kandidaten schreven zich in! Dat zijn deze keer niet enkel meisjes, want Studio 100-baas Gert Verhulst deelde mee dat het nieuwe K3’tje ook een jongen mag zijn. ‘We kijken er echt naar uit om eens een jongen tussen die twee meisjes te zetten en te zien wat dat geeft’, zei Gert eerder op MNM.

Live-audities

Begin maart boog een hele ploeg zich over al die auditiefilmpjes en begin vorige week maakte het al een eerste selectie. Die gelukkigen kregen de vraag om tegen ten laatste afgelopen zondag extra materiaal en gegevens in te sturen. Wie dit moest doen, houdt maar beter zijn/haar/hun mailbox de komende dagen en weken goed in de gaten, want daar kan weleens een uitnodiging voor de live-audities inzitten! Studio 100 kondigt namelijk aan dat deze eind april/begin mei doorgaan. Dit is de laatste stap voor het beruchte tv-programma én natuurlijk opnieuw een stapje dichter om deel uit te maken van de populaire groep.

De live-audities vinden plaats in Vlaanderen en Nederland. Gert Verhulst verklapte eerder al dat de jury die deze optredens zal beoordelen bestaat uit leuke en verrassende namen die zowel in Vlaanderen als Nederland superpopulair en bekend zijn. Ook Hanne en Marthe worden uiteraard betrokken bij de selectie. Alles zal ook volgens alle geldende coronamaatregelen verlopen. Zo zal de jury op voldoende afstand van elkaar zitten en zullen de kandidaten onderling niet met elkaar in contact komen. Hoeveel deelnemers geselecteerd worden voor de live-audities is niet bekend.

Tv-programma

Wie groen licht krijgt tijdens deze live-audities heeft sowieso een plaatsje veroverd in het tv-programma dat gemaakt zal worden over de zoektocht. VTM onderzoekt momenteel met SBS6 hoe ze dit alles in beeld kunnen brengen. Daarover krijgen we binnenkort ongetwijfeld meer informatie.

Lees ook: