Home celebs HOERA: Lieve en Aljosja uit ‘Blind Getrouwd’ zijn gaan samenwonen

HOERA: Lieve en Aljosja uit ‘Blind Getrouwd’ zijn gaan samenwonen

'Nu moeten de mensen niet meer twijfelen aan ons', zeggen ze daarover.

Lieve en Aljosja
© VTM

In april zeiden ze nog een latrelatie te hebben, maar ondertussen zetten Lieve en Aljosja uit ‘Blind Getrouwd’ toch de stap om te gaan samenwonen. ‘Hopelijk zijn de mensen nu niet meer zo verbaasd om ons samen te zien op straat’, zeggen ze in Dag Allemaal.

Geen twijfels meer

Het begin van hun liefdesavontuur zag er op televisie niet echt veelbelovend uit, maar Lieve en Aljosja werden de grote verrassing van het derde seizoen ‘Blind Getrouwd’. Ze waren een van de drie koppels die getrouwd bleven, en op dit moment zijn ze een van de twee koppels die nog steeds een relatie hebben, na de breuk van Esther en Tim. ‘We zijn blij dat Toon en Frie er nog zijn om de last te delen. Wij duimen dus heel hard voor hen’, lachen ze.

Ondanks het feit dat ze voor een tweede keer ja zeiden tegen elkaar, voelden Lieve en Aljosja zich in het voorjaar nog niet klaar om hun appartementen en bijgevolg hun oude leven op te geven. Aljosja bleef dus in Gent wonen, Lieve in Brugge. Maar ondertussen hokken ze wel samen. Aljosja deed een toegeving en trok in bij zijn vrouw. ‘Lieve is opgegroeid in Brugge en heeft er een emotionele band mee. Een logische keuze, dus’, zegt hij daarover.

Lieve moet mij er geregeld toe aanzetten om een nog gezondere versie van mezelf te worden.

Lieve en Aljosja, die ondertussen acht maanden een koppel vormen, leggen uit waarom ze ervoor kozen te gaan samenwonen. ‘We doen het in de eerste plaats voor onszelf. Maar de jongste maanden waren er ook veel mensen die twijfelden aan onze slaagkansen als koppel’, klinkt het. Volgens Aljosja vragen mensen op straat hen steeds of ze nog samen zijn, waarop ze verbaasd reageren wanneer ze het positieve antwoord horen. ‘Vandaar dat we dit nieuws nu delen, om duidelijk te maken dat al die twijfels niet meer nodig zijn’, zegt hij.

Kleine kantjes

Lieve en Aljosja woonden al een tijdje samen tijdens de opnames van ‘Blind Getrouwd’, maar dat betekent niet dat alles nu vanzelf gaat. ‘Er komt wel wat kijken bij dat samenwonen’, zegt Aljosja. ‘Leren omgaan met elkaars kleine kantjes bijvoorbeeld. Dat valt heel goed mee, hoor. Als ik toch iets moet zeggen… Lieve eet heel graag gezond. Ze moet mij er geregeld toe aanzetten om een nog gezondere versie van mezelf te worden.’

Meer ‘Blind Getrouwd’: 

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.