Home Lifestyle Dikke liefde tussen Lenny en Chloë: ‘Hij heeft gevraagd of ik mee...

Dikke liefde tussen Lenny en Chloë: ‘Hij heeft gevraagd of ik mee wil verhuizen naar Amerika’

'Hij wil gewoon bij mij zijn, maakt niet uit waar', klinkt het.

‘Blind Getrouwd’-kijkers schrokken zich een hoedje toen een dikke week geleden een romantische foto verscheen van Lenny met Chloë Evangelista, bekend van ‘Expeditie Robinson’. Het blijkt nu allesbehalve om een flirt te gaan tussen de twee. ‘Het is ware liefde tussen ons’, vertelt Chloë in Dag Allemaal.

Voor de kijker waren Lenny en Jolien nog maar net gescheiden, of de ex-frituuruitbater had al een ander. In werkelijkheid gingen de twee natuurlijk maanden geleden al uit elkaar. Het is dan ook niet zo te verbazen dat Lenny opnieuw de liefde vond. En die liefde is gróót, getuigt Chloë Evangelista. Zo groot dat Lenny de ‘Expeditie Robinson’-kandidate zelfs uitnodigde om mee te verhuizen naar de Verenigde Staten, waar hij een jobaanbieding kreeg. ‘Hij zei ook dat hij het aanbod zou afslaan als ik het niet zie zitten om mee te gaan’, klinkt het.

Geen koele kikker

Lenny en Chloë leerden elkaar kennen via een gemeenschappelijke vriend. Na een partijtje squashen en een etentje, bleken ze veel raakvlakken te hebben. Zo hebben ze allebei een avontuurlijke kant die ze toonden in ‘Expeditie Robinson’, hetzij niet in hetzelfde seizoen.

Chloë leerde ook dat Lenny niet de man is die ze zag op televisie. ‘Ik heb hem al die weken op de voet gevolgd. Uiteraard vond ik Lenny een mooie man, maar ook erg koel. Inmiddels weet ik dat hij helemaal niet zo is. Integendeel: Lenny is een heel warme persoon’, vertelt ze.

Volgens Chloë zit de relatie al in de zesde versnelling, ondanks het feit dat het nog pril is. De twee wonen nog elk op hun eigen adres, maar ze zijn wel elke dag samen. Vooral Lenny’s voorstel om samen naar Amerika te trekken, bewijst dat het de serieuze kant op gaat. ‘Hij wil gewoon bij mij zijn, maakt niet uit waar’, vertelt de ex-Miss België-finaliste. ‘Een goed teken, hè. Ja, we zijn echt gelukkig.’

Lees ook:

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.