Home Lifestyle Ook bij de Nederlandse ‘Blind Getrouwd’ loopt het mis: bruid bedenkt zich...

Ook bij de Nederlandse ‘Blind Getrouwd’ loopt het mis: bruid bedenkt zich op de laatste minuut

Gelukkig vonden de programmamakers een tweede match voor bruidegom Nick.

De kijkers krijgen niet alleen bij de Australische versie van ‘Blind Getrouwd’ een portie drama te zien. Ook bij onze noorderburen verloopt het televisieprogramma niet zoals gepland. Op de laatste minuut heeft de Nederlandse bruid Bo (27) zich namelijk bedacht en liet ze haar bruidegom Nick (28) bijna aan het altaar staan.

Achtergelaten worden aan het altaar is een van de ergste dingen die je kan meemaken. Zo dramatisch werd het gelukkig niet, maar het was deze week toch even spannend in de Nederlandse versie van ‘Blind Getrouwd.’ Bruid Bo zag een huwelijk met een onbekende plots toch niet meer zitten. Via een mailtje liet ze de programmamakers weten dat ze zich bedacht had. ‘Ik werd er niet gelukkiger van. Ik werd echt ziek’, aldus de 27-jarige supermarktmedewerkster.

Plan B

Bij de productie nemen ze haar alvast niets kwalijk. ‘We hadden er niets aan gehad als ze geforceerd door had gezet’, klinkt het daar. Ging haar bruidegom dan alleen naar huis? Niet helemaal, want de makers van het programma hadden een ‘reservebruid’ voor de 28-jarige Nick opgetrommeld. Hij gaf uiteindelijk zijn jawoord aan Maxime, die gelukkig wel enthousiast was. ‘Mijn meisjesdroom komt uit! Eindelijk is het zover.’

Lees ook:

Jobs

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.