Home Lifestyle Plottwist bij Amerikaanse ‘Blind Getrouwd’: kandidaat verlooft zich met relatietherapeute

Plottwist bij Amerikaanse ‘Blind Getrouwd’: kandidaat verlooft zich met relatietherapeute

Lenny die aan de haal gaat met Sybille Vanweehaeghe of Margo Van Landeghem, kan je 't je al voorstellen?

© @jon_francetic via Instagram

Het jongste seizoen van ‘Blind Getrouwd‘ was niet bepaald een succes te noemen. In de VS vond kandidaat Jon Francetic wél de liefde dankzij het populaire datingprogramma. Niet bij zijn match Molly Duff, maar wel bij relatietherapeute Jessica Griffin.

Lenny die aan de haal gaat met Sybille Vanweehaeghe of Margo Van Landeghem: tv-kijkend Vlaanderen zou toch lichtjes gechoqueerd zijn mocht het effectief gebeuren. Dat is nochtans wél de situatie waarin ene Jon Francetic en Dr. Jessica Griffin zich in bevinden.

Francetic schreef zich in voor het zesde seizoen van ‘Married At First Sight’, de Amerikaanse versie van ‘Blind Getrouwd’, in de hoop van ‘t straat te geraken. Helaas hield zijn huwelijk met match Molly Duff niet stand.

Vijf maanden later vond Francetic de liefde bij Jessica Griffin, niemand minder dan de relatietherapeute van dienst bij ‘Married At First Sight’. Toen de media vorige week lucht kreeg van hun relatie, liet Griffin weten niet langer mee te werken aan het datingprogramma.

‘Jammer dat we de waarheid niet mogen vertellen op sociale media’

Toch kon het koppel op heel wat kritiek rekenen van menig Twitteraar. Francetic was er als de kippen bij om zijn relatie te verdedigen.

‘Wanneer we ons verhaal vertellen, is “schandalig” nooit het woord dat mensen gebruiken. Jammer dat we de waarheid niet mogen vertellen op sociale media…’

Al lijkt het koppel zich niet veel aan te trekken van de commotie rond hun romance. ‘Jessica en Jon zijn erg gelukkig samen’, liet een bron weten aan het Amerikaanse People. ‘Ze wil zich concentreren op haar familie en hun relatie.’

Als klap op de vuurpijl vroeg Francetic de relatietherapeute afgelopen weekend ten huwelijk aan de Grand Canyon in Arizona. ‘Nu is Jessica voor eeuwig de mijne!’, schreef een dolgelukkige Jon bij onderstaande foto. Tweede keer, goede keer?

Nog meer televisienieuws: 

Jobs

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.