Home Lifestyle Lenny vindt na ‘Blind Getrouwd’ de liefde bij ‘Expeditie Robinson’-kandidate van het...

Lenny vindt na ‘Blind Getrouwd’ de liefde bij ‘Expeditie Robinson’-kandidate van het afgelopen seizoen

Ze plaatste al meteen een kusfoto op Instagram.

Twee van de meest besproken reality-tv-shows ooit lijken zich plots te vermengen. Lenny (37) uit ‘Blind Getrouwd’, die in een ver verleden zelf nog deelnam aan ‘Expeditie Robinson’, vond de liefde bij een ex-‘Expeditie Robinson’-deelneemster.

Nu de laatste aflevering van ‘Blind Getrouwd’ achter de rug is en de scheiding van Lenny en Jolien ondertussen al drie weken bekend is, belet niets Lenny nog om volop voor de liefde te gaan. En die vond hij bij een bekend gezicht.

Niemand minder dan Chloé Evangelista (29), die in oktober nog te zien was in het recentste ‘Expeditie Robinson’-seizoen, wist Lenny’s hart te veroveren. Dat nieuws maakt de voormalige Miss België-finaliste zelf bekend op haar Instagrampagina met een romantische kusfoto voor de Eiffeltoren. Hoera voor de liefde!

Update: Chloé maakte intussen haar Instagramaccount privé. Wie de foto toch wil bewonderen, kan haar hier een volgverzoek sturen.

Aan wie om begrijpelijke redenen Chloés gezicht niet volledig herkent op de foto van hun eerste (?) romantische tripje hierboven, tonen we hieronder iets duidelijkere foto’s van de kersverse tortelduifjes.

Lees ook:

Jobs

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.