Home Lifestyle Food Lay’s lanceert nieuwe smaken gebaseerd op je favoriete fastfood

Lay’s lanceert nieuwe smaken gebaseerd op je favoriete fastfood

Chips à la KFC, Pizza Hut en Subway!

lay's fastfoodsmaken
© Lay's

Lay’s brengt drie nieuwe smaken op de markt waardoor je je favoriete pizza, burger of broodje voortaan altijd bij je hebt. De chips smaken namelijk naar je lievelingsgerechten bij Pizza Hut, KFC en Subway.

We mogen nog altijd niet naar onze lievelingsrestaurants gaan om er gezellig te tafelen, maar wat als die restaurants gewoon naar jou komen? Lay’s werkt samen met drie populaire ketens – Pizza Hut, KFC en Subway – om je drie overheerlijke smaken te kunnen aanbieden. Zin in een broodje, pizza of kippenburger maar zit je nog op je werk of in je luie zetel? Trek dan gewoon die zak chips open en smullen maar.

Limited edition

In Lay’s KFC Original Recipe Chicken proef je de wereldbekende mix van kruiden en specerijen die typisch zijn voor KFC. Lay’s Subway Teriyaki smaakt zoet en pittig, net zoals het gelijknamige broodje bij Subway. Lay’s Pizza Hut Margherita is de perfecte combinatie van romige mozzarella en fruitige tomaten waar Pizza Hut voor gekend staat.

‘We zijn verheugd om samen te werken met enkele van ‘s werelds meest geliefde restaurants om fans uit heel Europa hun favoriete restaurantgerechten in snackvorm aan te bieden’, aldus Valérie Delaby, Senior Brand Manager bij Lay’s Benelux. ‘We willen een glimlach op ieders gezicht toveren en hoe kan je dit beter doen dan met deze iconische chipssmaken?’

Voucher

Deze drie limited edition ‘Icon Restaurant Flavours’ kan je vanaf maandag 19 april in de supermarkt vinden. Ze zullen een jaar in de rekken blijven liggen. Daarna kan het publiek op zijn favoriete smaak stemmen en deze zal een vast onderdeel worden van het Lay’s-assortiment. Bovendien zit er bij elke zak chips een voucher waarmee je vanaf 1 mei twee gerechten voor de prijs van een krijgt bij een van de drie ketens.

Nog meer lekkers: