https://api.mijnmagazines.be/packages/navigation/
Home Lifestyle Food Fanta lanceert blauw drankje waarvan jij de smaak moet raden

Fanta lanceert blauw drankje waarvan jij de smaak moet raden

Niemand weet welke smaak deze nieuwe variant heeft!

Fanta blauw
© Fanta

Fanta brengt een nieuw drankje op de markt. Dat heeft niet enkel een heel speciale kleur: blauw, maar op de verpakking staat ook niet welke smaak deze variant heeft. Dat moet jij namelijk raden!

Er ligt vanaf deze week een nieuwe limited edition Fanta in de rekken. Dat het drankje opvalt, is zeker, want het heeft een felblauwe kleur. De traditionele variant is oranje en smaakt naar appelsien, in de gele edities zitten citroenen, maar welke smaak hebben in godsnaam deze blauwe flessen?! Wel, wij weten het ook niet! Het frisdrankmerk laat zijn fans online raden naar deze nieuwe, mysterieuze smaak.

Interactieve zoektocht

De campagne heet #WhatTheFanta en de bedoeling ervan is simpelweg afleiding en plezier brengen! Van april tot augustus kan je via de QR-code op de verpakking meedoen met een interactieve zoektocht. Elke week worden in verschillende filmpjes nieuwe tips vrijgegeven. Deze zullen te zien zijn op de digitale kanalen van Fanta. De hints moeten je telkens een stap dichter brengen bij het ontdekken van de nieuwe smaak.

© Fanta

Suikervrij

‘Deze speelse aanpak past volledig bij de boodschap die Fanta wil brengen, namelijk dat op plezier maken geen leeftijd staat’, vertelt Aline Lemaire, marketing directeur bij Coca-Cola. ‘Zeker in deze tijden waarin we vaak weinig afleiding hebben, kunnen we allemaal wel wat meer fun en kleur in ons leven gebruiken. Deze blauwe Fanta bevat trouwens geen suiker en past op die manier perfect in de doelstelling van het bedrijf om meer suikervrije dranken aan te bieden.’

Nog meer lekkers: