Home Lifestyle Laura uit ‘Blind Getrouwd’ over de huwelijksreis: ‘Ik kan niet continu de...

Laura uit ‘Blind Getrouwd’ over de huwelijksreis: ‘Ik kan niet continu de beste versie van mezelf zijn’

'Als je niet goed in je vel zit, dan helpt die setting je niet verder, hoe mooi de reis ook is.'

blind getrouwd
© VTM

Voor Laura uit ‘Blind Getrouwd’ loopt het relatie-experiment niet bepaald van een leien dakje. De communicatie met haar partner Sonny verloopt – om het zacht uit te drukken – eerder moeizaam en dat is ook Twitter niet ontgaan. Na de uitzending van zondag kreeg de blondine dan ook veel commentaar over zich. In een interview met Dag Allemaal legt ze nu uit waarom ze het juist zo moeilijk had.

Laura en Sonny uit ‘Blind Getrouwd’ mochten voor hun huwelijksreis naar Bali, maar echt genieten doet het koppel voorlopig niet. Laura heeft het namelijk ontzettend moeilijk om zich open te stellen voor haar partner terwijl ze aanvankelijk niet had gedacht dat ze hier problemen mee zou hebben. ‘Toen ik hoorde dat ik zou trouwen, dacht ik dat dit me goed ging lukken. Ik ben sociaal, een babbelkous. En dan werd ik nog eens gekoppeld aan een superknappe en toffe vent. Wat kon er verkeerd gaan?’, aldus Laura in Dag Allemaal.

Huwelijksreis onderschat

Helaas blijkt het in de praktijk niet zo vlot te gaan. De kijkers krijgen nu al twee weken een redelijk kille Laura te zien die alleen maar afstand neemt van Sonny. Zelf was ze zich hier enorm van bewust, maar wat juist de oorzaak was, is voor haar nog altijd niet duidelijk. ‘Ik heb die huwelijksreis onderschat, zeg maar. Al ben je samen met de knapste en liefste man ter wereld, dan nog is het niet simpel om je bloot te stellen. Ik worstel echt met mezelf, dat zie je. Hoe vaak heb ik niet gedacht: “Ik wíl dit echt, ik wíl de Laura zijn van thuis.” Maar ik kan niet 24 uur op 24 de beste versie van mezelf zijn, sorry.’

Sonny, die veel meer initiatief toonde, verloor beetje bij beetje zijn geduld. Naarmate de huwelijksreis vordert, worden zijn frustraties ook steeds duidelijker. ‘Ik heb me meteen geëxcuseerd voor m’n stille momenten. En ik besefte toen dat ik eerder had moeten benoemen wat er in m’n hoofd speelde. Want ik ben nog altijd blij dat ik aan Sonny gematcht ben, hé. Dat bewijzen m’n tranen ook wel, denk ik. Als het me ­allemaal maar weinig meer kon schelen, dan zouden die er nooit gekomen zijn.’

Het wás een droomreis, ja. Maar als je niet goed in je vel zit, dan helpt die setting je niet verder.

Haar partner Sonny mag dan nog wel begrip hebben voor haar gevoelens, maar op Twitter was dit al een pak minder het geval. Zeker gezien de paradijselijke setting konden ze het op sociale media maar moeilijk vatten dat Laura zo stil en ongeïnteresseerd was. ‘Het wás een droomreis, ja. Maar als je niet goed in je vel zit, dan helpt die setting je niet verder, hoe mooi de reis ook is.’ Al kan Laura de reactie van de kijkers wel begrijpen. ‘Ik was tijdens de vorige edities van “Blind Getrouwd” ook zo. ‘Meiske, stel je nu toch eens open!’, heb ik de afgelopen jaren meer dan eens naar m’n tv-scherm geroepen. Maar ik heb geleerd dat je onmogelijk kunt begrijpen hoe het experiment juist in elkaar zit en wat het met je doet.

Bron: Dag Allemaal


Lees ook: 

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.